To je to što me zanima!

Odvjetnik Darko Zadro je bio neubrojiv kada je ubio mladića

Stoga ga je Županijski sud u Zagrebu odlučio prisilno smjestiti u psihijatrijsku ustanovu. Dok presuda ne postane pravomoćna odvjetnik Zadro ostaje u pritvoru
Vidi originalni članak

Odvjetnik Darko Zadro kriv je što je 14. rujna 2011. u neubrojivom stanju ubio Jakšu Denicha, presudilo je vijeće Županijskog suda u Zagrebu. Stoga ga je sud odlučio prisilno smjestiti u psihijatrijsku ustanovu. Dok presuda ne postane pravomoćna Zadro ostaje u pritvoru. Na sud su ga danas, piše Novi list, doveli u lisičinama. Vidno deblji Zadro govorio je usporeno i tupo gledao ispred sebe.

Odvjetnik, koji je u kokainskim krizama, napravio brojne incidente lani je u, u jednoj takvoj krizi, ušetao u kladionicu u Trakošćanskoj u Zagrebu. Pomračenog uma sa svega dva metra udaljenosti ispalio hitac u glavu Jakše Denicha, a jedan hitac ozlijedio je dostavljača. Potom je odšetao do obližnjeg kafića gdje je dočekao policiju. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Fjaka_1 24.01.2012.

    Ma nema tu neubrojiv --- kako je znao brojiti grame ---!!!! U prdekanu s njim !!!

  • Prva Proleterska_1 23.01.2012.

    Sudska praksa u ovakvim slućajima nije takva. Sudska praksa opijenost tretira sa dvije strane. Prva: Dali se je sam stavio u stanje opijenosti Drugo: Dali ga je opilo društvo ili se opio u društvu. Pošto se je sam doveo u stanje neshvaćanja života oko sebe , sud je morao doneti formulaciju -u stanju bitno smanjene uračunljivosti sa presudom o ubojstvu iz nehata i o zatvoru 8 godina , te obaveznim ljećenjem u zatvorenom režimu , prije nastupa kazne ! Sad mogu svi drogeraši svjeta , ako hoće ići na odvikavanje samo ukokati prvogado sebe. Daj bože da to bude među prvima ovaj idiot od sudije ! Presuda će pasti , na višoj instanci , bude li se državni odvjetnik uopće žaliti, jer su sa obtuženim svi kolege !!!

  • hr-reality 23.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare