To je to što me zanima!

Odvjetnik: Gavrilović se brani istinom i ima 20-ak svjedoka

Rajko Čogurić je od četvrtka Gavrilovićev novi odvjetnik. Tvrdi da u spisima nema podloge za istragu protiv Gavrilovića koji je nedavno bio na teškoj operaciji srca
Vidi originalni članak

Đuro Gavrilović, poduzetnik koji je optužen da je do mesne tvornice u Petrinji 1991. godine došao ratnim profiterstvom od četvrtka ima novog opunomoćenog branitelja, Rajka Čogurića.

- Đuro Gavrilović je prije nekoliko tjedana bio na teškoj operaciji srca i u fazi je oporavka. Nije očekivao pokretanje istrage i ona ga je jako iznenadila, no odbacuje sve sumnje da je nelegalno došao do imovine - rekao je Čogurić u četvrtak novinarima.

Iako još nije stigao detaljno proučiti spise koje terete Đuru Gavrilovića, Čogurić je već u četvrtak ustvrdio da su oni puni rupa i kontradiktornosti.

- U njima trenutno nema podloge za bilo kakvo suvislo postupanje protiv Gavrilovića - rekao je Čogurić i napominje da će se spisi sigurno vraćati na doradu jer ovakvi ni jednoj stranci nisu od koristi. Uz to, Čogurić je najavio i da će se žaliti na pokretanje istrage.

- Gavrilović se brani istinom i samo istinom. I ima već 20-ak svjedoka koji će pomoći u rekonstruiranju čitavog slučaja, od stečaja, oporavka firme, plaćanja... - izjavio je Gavrilovićev odvjetnik.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • liliana 29.11.2014.

    Zar Gavrilović nije osnovao Gavrilović,ne kužim,zar to nije naslijeđena tvornica.

  • ilmare 28.11.2014.

    Brani se istinom ?? Dokazi su najjača istina , a ne kojekakvi svjedoci...

  • pijevac 28.11.2014.

    najveći lažljivci su odvjetnici...tj oni samo iskrivljuju činjenice prilagođavajući istini...

Komentiraj...
Vidi sve komentare