To je to što me zanima!

Odvjetnik: Ježić je u zalog dao vrijednosnice umjesto novca

Rok za uplatu novca je 15 dana od pravomoćne presude. Ako Ježić novac ne uplati, Sanaderova obrana imat će argumenate za tvrdnju da Ježić nije govorio istinu
Vidi originalni članak

Ježić je dao vrijednosne papire u zalog. Oni su garancija za slučaj kada presuda postane pravomoćna. Koja banka može provesti transakciju ako presuda nije pravomoćna?, rekao je u ponedjeljak navečer Marijan Hanžeković, odvjetnik Roberta Ježića, piše Tportal. Ježić je, podsjetimo, glavni svjedok na suđenju bivšem premijeru Ivi Sanaderu za aferu INA-MOL. Ježić je obećao sucu Ivanu Turudiću da će do danas, 26. studenog, uplatiti pet milijuna eura mita koje je, kako je rekao, na svom računu čuvao za Sanadera. No to danas nije napravio.  

Naime, Ivo Sanader je zbog primanja mita od pet milijuna eura od MOL-a nepravomoćno osuđen na 10 godina zatvora, a taj iznos je navodno od 2009. godine na Ježićevom računu. 

Zakonski rok za uplatu novca je 15 dana od pravomoćne presude. Ako Ježić novac ne uplati, Sanaderova obrana imat će dovoljno argumenata za tvrdnju da Ježić nije govorio istinu, te da je tih pet milijuna njegovo.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • MayStar 27.11.2012.

    Vidi se po slici da je poštenjačina bio i ostao.

  • čamil 27.11.2012.

    Ipak je održao riječ.

  • niksonvkci89 27.11.2012.

    Zna se da je lopovima najteze kad im oduzmes ukradeno,uzmite im kuce kao sto u srbiji uzimaju mafijasima pa kad im najdrazi koji su isti kao i on zato sto zive od ukradenog ostanu bez icega nece im vise pasti na pamet da se zezaju i lazu na sudu.Najveca je pogreska sto i Jezic nije u zatvoru bez njega Sanader nebi mogao krasti

Komentiraj...
Vidi sve komentare