To je to što me zanima!

Odvjetnik umro jer su mu ukrali sef s 550.000 kuna?

Izdalo ga srce: Odvjetnik Ranko Savić (60) nije mogao podnijeti gubitak ušteđevine i novca za isplatu klijentima. Odnijeli su mu 550.000 kuna
Vidi originalni članak

Posljednji tjedan potpuno se povukao u sebe jer nije mogao podnijeti što su mu lopovi ukrali ušteđevinu i novac koji je trebao isplatiti klijentima. No najviše ga je pogodilo to što su mu ukrali osobne stvari koje je je naslijedio od roditelja, rekao je Igor Savić nakon što je s obitelji i 200-tinjak prijatelja na posljednji počinak na groblju u Reki pokraj Koprivnice ispratio oca Ranka (60), poznatoga križevačkog odvjetnika.
Prije desetak dana lopovi su provalili Ranku u ured i iz ukrali 550.000 kuna. Policija još ne zna tko je odnio sef težak 120 kila. Odvjetnik je prije nekoliko dana završio u bolnici na respiratoru, a umro je od zatajenja srca.
- Uvijek je bio spreman svakome pomoći jer je imao veliko srce, no puknulo mu je jer nije mogao podnijeti što smo ostali bez ičega. Vjerujemo da ga je pokrao netko od njegovih dužnika, netko tko je dobro znao koliko novca drži u sefu. Policiji smo prijavili na koga sumnjamo - rekla je supruga Dubravka i dodala kako je Ranko bio pred mirovinom.
Baš su, kaže, počeli sređivati kuću u Reci, u koju su se planirali preseliti. Da nesreća bude veća, Ranko je peti iz obitelji kojeg su sahranili u godinu dana. Odvjetnička komora najavila je da će vratiti dio novca klijentima.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • valuta 27.11.2009.

    pohvalno, pohvalno, netko u redakciji je počeo čitati naslove, eheheh

Komentiraj...
Vidi sve komentare