To je to što me zanima!

Odvjetništvo: Premijerkin stan legalno je otkupljen

Stan u Šeferovoj 4 u Zagrebu dodijeljen je i otkupljen pod jednakim uvjetima kao što su imali i drugi i nema osnove za daljnje postupanje, kažu
Vidi originalni članak

Državno odvjetništvo izvjestilo je u petak kako je utvrdilo da nema osnova za sumnju da je u postupku dodjele stana premijerki Jadranki Kosor počinjeno kazneno djelo. Stan u Šeferovoj 4 u Zagrebu  je dodijeljen i prodan pod jednakim uvjetima kao i drugima i nema osnove za daljnje postupanje, kažu u Odvjetništvu. Premijerki je priznato stanarsko pravo, a zatim je stan otkupila kao i mnogi drugi.
- Svakome kome je trebao netko po kome bi se 'bubalo', izvukao je pitanje mog stana, tako i SDP. Dala sam na uvid sve dokumente i očitovala sa po tom pitanju i smatram da tu nema nikakvih nezakonitosti - rekla je Kosor danas u Valpovu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • livioantol 03.02.2010.

    Trla baba lan da joj prođe dan.

  • ribić 01.02.2010.

    Po zakonu je, ali zar nije tražila veći stan jer joj se obitelj povečava, u manjem stanu bilo troje a u veći uselile tri ?

  • zeec 30.01.2010.

    Gospodine Bajiću, pošto si tako brz ispitaj zašto mi Varteks već 3 mjeseca neće isplatiti otpremninu za 25 god.rada- nakon otkaza ( jedna direktorova plaća)

Komentiraj...
Vidi sve komentare