To je to što me zanima!

Odzvonilo je proizvodima slabije kvalitete za naše tržište

Građani se već dugo žale na razliku u kvaliteti proizvoda istog proizvođača jer ona ovisi o tome kojem je tržištu namijenjena. Europa je odlučila tome stati na kraj
Vidi originalni članak

Europska komisija i Europski parlament rade na osiguranju robe iste kvalitete za sve države članice, a u pripremi su i brojne promjene zakona.

Građani se već dugo žale na razliku u kvaliteti proizvoda istog proizvođača jer ona ovisi o tome kojem je tržištu namijenjena.

- Postoji razlika između zemalja s bogatijim i siromašnijim stanovništvom - rekla je Biljana Borzan, SDP-ova europarlamentarka i zamjenska članica u Odboru za unutarnje tržište i zaštitu u Europskom parlamentu. Na razini svih zemalja članica najavljuju nove zakone i propise kojima će omogućiti jednaku kvalitetu robe za sve potrošače.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • drenskica 09.02.2015.

    Drago mi je sada za vidjeti kako i na portalima se mogu naći pozitivni i konkretni komentari, a ne kao što je uglavnom trolanje i vrijeđanje nekog. Podržavam konstruktivnu raspravu a još više podržavam kvalitetan rad. Drago mi je vidjeti da naša europarlamentarka Biljana radi ovakve stvari (Y)

  • karla0211 09.02.2015.

    Svi smo se mi, kod nas, susreli s kvalitetnom i manje kvalitetnom robom. S obzirom da je ova tema potakla lavinu komentara, znači da je zanimljiva, i vrlo bliska malom čovjeku. Zato želim poručiti Borzanici da i dalje tako kvalitetno odrađuje svoj posao, te da se trudi kao i do sada.

  • Jozo2810_1 09.02.2015.

    Kad vidim neke komentare, pomislim da i treba da nam je tako kako jest. Sve veliki Hrvati, a neki bi pred Nijemcima opet skidali gaće ko Pavelić nekada. Strava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare