To je to što me zanima!

Oglasili se iz HERA-e: Odluke o poskupljenjima su zakonite

Iz HERA-e su priopćili da Vlada ima zakonsko pravo povećati cijene. Kažu i kako ni Ministarstvo gospodarstva ni Vlada nisu obvezani mišljenjem agencije o visini cijene
Vidi originalni članak

Nakon nagađanja o legitimnosti Vladine odluke o poskupljenjima oko kojih se nije konzultirala s Hrvatskom energetskom regulatornom agencijom, oglasila se i sama HERA iz koje su priopćili da Vlada ima zakonsko pravo povećati cijene. Kažu i kako ni Ministarstvo gospodarstva ni Vlada nisu obvezani mišljenjem agencije o visini cijene. 

I HEP i Ministarstvo gospodarstva tvrde da je sve obavljeno u skladu sa zakonima, piše HRT

Idi na 24sata

Komentari 14

  • zdrawe 01.05.2012.

    hahaha,, da ne vjerujes,,jos jedna agencija koja reze i odreduje pravila po zeljama ministara iz vlade..vidjelo se da nema koordinacije a sad kao ima i sve je bilo i ranije dogovoreno..pa vi ste svi takvi "biznismeni" kakvi samo od cacica mogu ucit..ako nastavite tim tempom, hdz ce se pokazat ko "beba" za vas sistem i nacin rada..

  • papaja 01.05.2012.

    Pa kakvo ste mišljenje od njih očekivali, da će reći da nije legalno. Pa njih politika uhljebljuje i naravno politika ih može skinuti. To su samo uhljebljeni lizači šupka!

  • Dalia_1 01.05.2012.

    hahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahaahahahaah sve je legalno ........mislim da vi u vladi uzimate malo previše te droge dajte i nama pa nam možda bude lakše živjeti!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare