To je to što me zanima!

Oglasio se i Kerum: Puljak je radi svojih interesa spreman poslovati i s crnim vragom

Gradonačelnik Splita Ivica Puljak u svojim javnim istupima ovih dana ističe da želi da u Splitu završi era HDZ-a i Keruma te ih optužuje da su oni trgovali u kadroviranju
Vidi originalni članak

Predsjednik Hrvatske građanske stranke i bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum u petak je na svojoj Facebook stranici ocijenio da je gradonačelnik Ivica Puljak radi svojih interesa spreman na trgovinu i s "crnim vragom".

- Ovo je tek početak, a jasno je da su Puljak i njegovi spremni na suradnju i trgovinu i s crnim vragom kako bi ostvarili svoje interese - ocijenio je Kerum komentirajući jučerašnju sjednicu splitskog Gradskog vijeća.

REAKCIJA NA SJEDNICU VIJEĆA Puljak: SDP je spriječio smjenu HDZ-ovih i Kerumovih kadrova

- Dragi prijatelji, pratio sam jučerašnju sjednicu Gradskog vijeća. Nakon toga sam čekao izjave političkih opcija ali i novinara. Nitko nije dao točnu dijagnozu, a dijagnoza je: čista trgovina, gaženje riči i obećanja, laži i na kraju varanje građana, odnosno birača - poručio je Kerum.

Kerum je za subotu sazvao konferenciju za novinare u  Rogoznici.

Puljak u svojim javnim istupima ovih dana ističe da želi da u Splitu završi era HDZ-a i Keruma te ih optužuje da su oni trgovali u kadroviranju.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • najiram 10 26.09.2021.

    oćito nisu  u  politici  mederni  prdajzeri  sad  dolaze  kljunaši   

  • Lavljeoči 25.09.2021.

    Split če sa puljkom postati rupa i ne viđen primjer nepotizma i kriminala kao i pula, pazin i svugdje gdje vladaju oni u ime naroda ko do 90g.

  • 25.09.2021.

    Skiljo iz Zagvozda Sve receno

Komentiraj...
Vidi sve komentare