To je to što me zanima!

'Čačiću, lažove! Ja bih radije umro nego pregovarao s Vama'

Kada kaže da u Saboru svi pregovaraju sa svima, i da tko kaže da nije tako, taj laže, Radimir Čačić laže. Živi zid ne progovara ni s kim. Niti će, poručili su Sinčić i Živi zid
Vidi originalni članak

Ivan Vilibor Sinčić putem svog Facebooka reagirao je na današnje izjave Radimira Čačića i Milana Bandića.Poručio je da, suprotno tvrdnjama nekih, on ne pregovara ni s kim.

"Kaže Čačić kako u Saboru svi pregovaraju sa svima i da lažu oni koji tvrde drugačije. Čačiću lažove", napisao je.

"Živi zid ne pregovara ni s kime, niti će ikada. Možda Radimir zaista vidi u svima ono što on nosi u sebi, ali kolega saborski zastupniče, radije bih umro nego pregovarao s Vama", zaključio je Sinčić na Facebook statusu.

Status istog sadržaja je objavljen i na službenoj Facebook stranici Živog zida. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 166

  • biberrr 10.06.2016.

    Čačić rad na spašavanju korumpiranog vojnika Karamarka. Njemu i Bandiću je zadatak potkupiti lijevo orjentirane zastupnike za HDZovo preslagivanje.

  • Usora1 10.06.2016.

    retorika kojom se sluzi sincic ne prilici ni seoskoj citaonici a kamo li hrvatskom saboru. kako je drisko iz skolskih klupa pripisao bi to losem skolstvu, sto znaci da je refora nuzna ali ne kako je jokic predlozio jer u prijedlozima o kulturi govora i bontonu nema ni rijeci.

  • cicipu 09.06.2016.

    Hm... neće pregovarati ni s kim? Pale sam na svijetu... Ali će u isto vrijeme biti na istoj kopanji - sa svim. Super. Malo će se duriti, puhati u zviždaljku, držati govore koji se izgube u beskraju prije nego prestane cviliti mikrofon i mirno pobrati svoju mjesečnu novčanu nagradu za predani rad. Poštovani gosodin saborski zastupnik....

Komentiraj...
Vidi sve komentare