To je to što me zanima!

'Oglodala' ga recesija: Imanje Željka Mavrovića će propasti

Recesija me je pomalo glodala i glodala na svim razinama te je dobar dio poslovnog projekta koji sam vodio urušila, kazao je bivši boksač Mavrović za Večernji list
Vidi originalni članak

Ljudi zbog krize imaju manje novca pa ne kupuju skuplje ekoproizvode - rekao je bivši boksač Željko Mavrović Večernjem listu i objasnio zašto propada njegovo poljoprivredno gospodarstvo.

- Recesija me je glodala i glodala na svim razinama te je dobar dio poslovnog projekta koji sam vodio urušila. Nešto na čemu smo svih ovih godina živjeli, a to je proizvodnja kruha koja je bila finalizacija i kruna naše priče, u idućih desetak dana zatvaram – kaže. Kaže da se dulje vrijeme bori s vjetrenjačama te da se trudi sačuvati ekoprojekt tako što nudi partnerstvo ili prodaju. Ali bez uspjeha. Tvrdilo se kako je Mavrović nekome dužan novac, ali on to opovrgavara i objašnjava ne kupuje ono za što unaprijed nisu osigurali novac. Kaže da će u sljedećih desetak dana otpustiti 30-ak radnika, a ostaje ih 20-ak. Dodaje da plaće kasne po nekoliko dana te da je riječ o minimalcu. Svu proizvodnju seli u Sloboštinu kraj Požege, gdje će preseliti 150 krava i dio svinjgojske proizvodnje.

>>> Više pročitajte u Večernjem listu

Idi na 24sata

Komentari 123

  • seka58 13.06.2011.

    Samo nekoliko puta sam kupila kruh i pecivo od njega ,ali kad sam vidjela da je to preskupo prestala sam Precijenjeno je sve i nije čudo da propada.

  • user_27152 08.06.2011.

    kruh mu je precjenjen a ovo drugo nije nego za svinje

  • blonde 04.06.2011.

    da je smanjio cijene i dalje bi poslovao možda još bolje nego prije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare