To je to što me zanima!

'Ognjen Šimić mi je rekao kako ću imati laku smrt'

Ivan Krajnović (76) svjedočio je o liječniku Šimiću, koji je tražio novac za operaciju srca. Na kraju je o Šimiću svjedočila i kći pokojnog Vida Klarića
Vidi originalni članak

Rekao sam Šimiću da se loše osjećam i da ću, ako me se brzo ne operira, umrijeti. Na to mi je doktor odgovorio da ću barem imati laku smrt, opisao je Ivan Krajnović (73) sutkinji Iki Šarić svoj susret s liječnikom Ognjenom Šimićem.
Krajnovićeva kći Ljerka prijavila je Šimića jer je od nje tražio novac kako bi joj oca operirao preko reda. U sudnici su pustili snimku razgovora između nje i Šimića, no zbog loše kvalitete nije se mogao razaznati tijek razgovora. Radi toga je sutkinja snimku poslala na dodatno vještačenje.
Šimićevi branitelji počeli su “rešetati” Ivana Krajnovića. Htjeli su dokazati da se ne sjeća činjenica jer je pretrpio moždani udar. To je podiglo tenzije u sudnici.
- Nije potrebno da se svjedoka 'masira’ - opomenula je sutkinja branitelje i smirila situaciju .
Na kraju je svjedočila i kći pokojnog Vida Klarića. Rekla je kako je Šimiću dala 1500 eura da joj hitno operira oca.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tajnamoja 08.05.2008.

    Šta se radi od tog čovjeka, garantiram da nema liječnika bilo koje specijalizacije koji nije nijednom uzeo mito u bilo kojem obliku. Prije 30 godina to su bile šunke, alkoholno piće, kolači i cvijeće, u novije vrijeme samo lova, ali bar smo došli na red. Ovoga će sigurno osuditi za primjer jer javnost to očekuje. Ali ne dirajte mi moju doktoricu- kod nje uvijek dođem na red.

  • Sofi 08.05.2008.

    Treba mu oduzeti svu imovinu, dok ne dokaže da je i što zaradio pošteno.

  • baltazar71 08.05.2008.

    Potrebno je napokon rascistiti sa mitom i korupcijom.Ako netko od tih doktora zeli vise zaradjivati,neka kui vlastitu opremu i neka otvori kliniku pa neka naplacuju koliko im drago.

Komentiraj...
Vidi sve komentare