To je to što me zanima!

Ogorje u šoku: Željko, što si to učinio svojoj Ankici?

Kerumovi roditelji u utorak nisu izlazili iz kuće u Ogorju. Susjedi, rodbina i mještani zgranuti su objavom da ima mladu ljubavnicu i da se rastaje
Vidi originalni članak

Ma, to je tebi, sinko, netko lagao. Ne bi naš Željko to učinio, kazala nam je ujutro Cvita Kerum, susjeda Kerumovih roditelja u njegovu rodnom Ogorju. Pokucali smo i na vrata Željkove susjede i nevjeste Marije Kerum, koja je pila kavu s još jednom Marijom Kerum. Nisu stigle prolistati novine, pa nisu znale ništa o Željkovu napuštanju obitelji i o bebi koju čeka s ljubavnicom. Čim su se pribrale od šoka, počela je “paljba”.
 -Željko, Željko, ne bih to nikad od tebe očekivala - prijekorno je rekla nevjesta Marija. Njezina imenjakinja kaže kako je odmah posumnjala da nešto nije u redu kad je Željkova majka Kata tog jutra odbila s njima popiti kavu. Raspitivale su se o djevojci koja je Željka preotela supruzi Ankici.
- Ankica je krasna žena, skromna i dobra. Da neka druga ima što i ona, bile bi je pune novine. Je... ti Željka i ljubavnice - kaže nevjesta Marija. Nizale su se potom uspomene na gradonačelnika kao skromna i altruistična dječaka. Marija je pretpostavila da je Kerum bio pod velikim pritiskom jer je sjedio na dva stolca, ali dodaje da ga ne treba žaliti. Sam je kriv što se  doveo u tu situaciju.
- Jadna Ankica, jadna djeca. Njima je sad najteže, što im učini Željko - rekla je Marija. Kaže da ga voli kao sina, ali ipak će mu teško oprostiti šok koji joj je priuštio.

MAJKA KATA: ANKICA MU JE UVIJEK POMAGALA
Iz dimnjaka stare obiteljske kuće Kerumovih izlazio je dim. Roditelji Josip i Kata nisu imali volje pričati sa susjedima. Majka Kata prije
pet je mjeseci za naše novine nevjestu opisala sljedećim riječima: “Željko ne bi mogao poželjeti bolju ženu. Ona je tako dobra osoba da se to ne može ni opisati.”

ANKETA:
NIKICA BONAČIĆ, UMIROVLJENIK
Nisam njegov veliki pobornik, ali mislim da je u ovom slučaju ispravno postupio.

TINO JURIĆ, PODUZETNIK

To je njegova privatna stvar. Ispravno je postupio, bolje je istupiti ovako.

ZORICA ŽULJEVIĆ, KUĆANICA
Ako brak ne funkcionira, onda bolje da se supružnici raziđu. Podupirem ga.

MERI BIKIĆ, PRODAVAČICA
Mislim da ga može biti kao katolika, kojemu bi brak trebao biti svetinja.

D. MARASOVIĆ, ŠEF HDZ-A SPLIT
To je njegova odluka, a kakvu je sliku stvarao, neka procijene birači.

M.JURJEVIĆ, VIJEĆNIK SDP-A
Ja nisam inkvizitor da se bavim problemima njegova ćudoređa.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Gara 21.10.2009.

    oni najbolje znaju šta se među njima zbivalo,,,pustite nek to riješe sami i šta vas briga šta i kako,,,vele u šoku,,,a koja glupost..još će ispasti da susjedi i cilo hrvatsko pučanstvo nemože spavati od brige za nečiji privati život,,,blago onima koji nemaju svojih problema pa se sekiraju za druge,,,ili imaju svojih g.vana preko glave grcaju u njima ali vole zabadati nos di im nije misto,,,reću dok mi nisi reko haha...

  • melapa 21.10.2009.

    jebes ankicu

  • melapa 21.10.2009.

    jebes ankicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare