To je to što me zanima!

Ogromna stijena zakotrljala se preko magistrale i pala u kuću

Dugotrajna i svakodnevna kiša odronila je noćas oko 00.20 sati ogromnu stijenu koja se zakotrljala preko magistrale i strovalila se kuću obitelji Iva Krečka
Vidi originalni članak

Dugotrajna i svakodnevna kiša odronila je noćas oko 00.20 sati ogromnu stijenu koja se zakotrljala preko magistrale i nakon što je stijena oštetila samu cestu, strovalila se kuću obitelji Iva Krečka.

POGLEDAJTE VIDEO: Stijena drugi put završila u kući obitelji Krečko

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na sreću, u sobi nije bilo nikoga, a nastala je velika materijalna šteta, javlja dubrovniknet.hr.

Obitelji Krečak ovo je već drugi put u četiri godine da im stijena sa Srđa pada na kuću.

U lipnju 2012. stijena težine oko 100 kilograma pala je na krov njihove obiteljske kuće, prouzročivši materijalnu štetu. Na sreću ni tada nitko nije ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • ljubica ljubičica_1 15.06.2016.

    Tome uopće ne čudi.Kad ljudi prave kuće di im padne napamet.Evo u Zagrebu pod sljenska zona ,svi mi znamo da se tamo nebi smjelo ništa gradit jer je trusno tlo .Ali ne oni grade pa kad im zgrada krene onda će kukat.To Bandić dobro zna a dozvoljava da se tamo rade zgrade i to luksuzne.Zašto on nije kupija tamo već u samom centr ?Pa nije lud znao pa to vam je Hrcegovac.Nadam se da će mu ovo biti zadnji mandat i daće neko iz Zgreba pobjedit.Mislim ili prigoracili zagorac samo ne bosanac ili hecegovac.

  • grordže 14.06.2016.

    navukli su se

  • zgja 14.06.2016.

    Ma fotomontaža :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare