To je to što me zanima!

Ogromni val slomio mu kičmu, ali ne i duh: 'Surfat ću i dalje!'

Iako je naviknuo da ga veliki valovi tu i tamo sruše, poznatog britanskog surfera Andrew Cottona, val od 15 metara odbacio je u zrak nakon čega je zadobio teške ozljede kralježnice
Vidi originalni članak

Birtanac Andrew Cotton, surfer obožavateljima na društvenim mrežama poznat kao "Cotty", ozlijedio je kralježnicu nakon surfanja na valovima u Portugalu visokim preko 15 metara

Nakon što ga je val srušio zbog čega je Cotton morao skočiti sa svoje daske, spasilačke službe su ga uspjele brzo odvesti u bolnicu gdje su mu dijagnosticirali ozljedu kralježnice. Surfer se oporavlja i obznanio je pratiteljima na društvenim mrežama kako ga ova ozljeda neće spriječiti u daljnjem surfanju na velikim valovima. Spomenuo je i kako je naviknut na ovakve situacije, no ovoga puta ga je val odbacio u zrak - što mu se nikad prije nije dogodilo.

 

-Surfam na jugozapadu otkako sam imao sedam godina i obožavam to! Iz nekog razloga veliki valovi me ispunjavaju i guraju dalje te ne mogu zamisliti ništa bolje što bih mogao raditi, rekao je Cotton. 

Zahvaljujući spasilačkoj službi i Cottonovom timu koji je bio na obali na koju ga je bacio val, stabilizacija ozljede bila je brza i učinkovita zbog čega doktori predviđaju da će se Cotton nakon rehabilitacije uspjeti oporaviti. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • BlueSky02 09.11.2017.

    Jadan čovjek ☹️

  • Berger117 09.11.2017.

    hahh,surfaju na portalu mnogi bezkičmenjaci

  • onedollar1 09.11.2017.

    Užas mene je malo veći val poklopio na moru i izbacio van golu i izgrebanu Hahaha a gle ovo čudo ja se nebi imala hrabrosti igrati ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare