To je to što me zanima!

Otočac se smrzavao na -18, za vikend nas čeka obilan snijeg

Za vikend se očekuju obilnije količine snijega koji bi trebao početi padati u četvrtak. Dnevna temperatura neće prelaziti ništicu, a ponegdje će se spuštati i na -5 stupnja
Vidi originalni članak

Iznimno niske temperature izmjerene su u utorak ujutro gotovo u cijeloj Hrvatskoj. Otočac se "smrzavao" na čak minus 18, dok je na Zavižanu bilo -16 stupnjeva. U 5 sati u Karlovcu je bilo -11, u Ogulinu -13, a u Zagrebu minus osam. Pravi val hladnoće još u ponedjeljak najavio je snijeg koji je pao i na Korčuli, Mljetu i Pelješcu.

Prema predviđanju prognostičara ni dnevna temperatura ovih dana neće prelaziti ništicu, a ponegdje će se spuštati i na -5 stupnja Celzijevih, dok će jutra biti hladnija. Za vikend se očekuju obilnije količine snijega koji bi trebao mjestimice početi padati već u četvrtak. Veće količine snijega očekuju se u petak i u subotu, kad će ga biti i na Jadranu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • user_46331 14.12.2010.

    Bilo je u Otočcu i -30 ja se dobro sjećam dok sam bila dijete. Snijega je bilo 1,5 m mi smo djeca radili tunele po dvorištu i ntko nije umro od studeni, a sada padne 10-30 cm snijega i nastane opći haos. Najveća stvar u zimskim uvijetima na području Like i Gorskog kotara, ralice nikada nisu spremne jer su cestari u to doba najčešće iznenađeni. Ajme meni.

  • IgorKutanjac 14.12.2010.

    gore nego u kanadi

  • Glavni frajer 14.12.2010.

    Daj me nemojte zezati??? U prosincu pada snijeg i hladno je. Pa tko bi rekao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare