To je to što me zanima!

Oko 159.000 korisnika Gmaila ostalo 'slučajno' bez podataka

Iz Googlea su izvijestili kako su nekim korisnicima uspjeli vratiti podatke na Gmail, kojeg je pogodio kvar i bez podataka je 'slučajno' ostalo 0,08 posto korisnika
Vidi originalni članak

Google je u ponedjeljak izvijestio kako je oko 0,08 posto korisnika njihove usluge Gmail pogodio kvar koji im je obrisao sve e-mailove, aplikacije, spremljene dokumente, kontakte i sačuvane razgovore. Kvar je Gmail pogodio još u nedjelju popodne nakon čega su se korisnici počeli buniti kako ne mogu doći do sačuvanih podataka, prenosi Daily Mail.

 Pretpostavlja se kako Googleovu uslugu koristi oko 200 milijuna ljudi u svijetu, a bez podataka na Gmailu je ostalo oko 159.000 ljudi, iako se prvo nagađalo kako je bez podataka ostalo pola milijuna ljudi. 

- Već smo riješili problem nekim korisnicima. Naši programeri rade na potpunom otklanjanju problema te se nadamo kako će se sve uskoro vratiti u normalu. Ispričavamo se korisnicima zbog neugodnosti - izvijestio je Googleov glasnogovornik. Server Gmaila je i ranije 'padao', ali nikada nije došlo do toga da se korisnicima potpuno obrišu svi sačuvani podaci.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • JunFan 28.02.2011.

    Uh 150.000 od njih valjda milijardu... Šansa za gubitak podataka je otprilike ista ko za sedmicu na lotu.

  • SyncMaster1306 28.02.2011.

    Svaki malo pametniji korisnik za "VAŽNE" podatke ima druge načine backupa nego nepouzdani google ili neki drugačiji online pristup. Google is death, long live the google ili ti ga Google se ispričao korisnicima!

  • nenadtv 28.02.2011.

    ja ima gmail i meni je radio jutro ima sve svoje podataka neznam kojih su ostali bez podataka svako se dogodi greška čaj googletu dnevni.hr ima nostop grešku koliko sam puda zvao za to da na prave sever

Komentiraj...
Vidi sve komentare