To je to što me zanima!

Okršaj: Taksist se zakačio za auto, a vozač Ubera 'po gasu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kanađani, inače jedan od najmiroljubljivijih naroda na svijetu, imali su u Torontu nesvakidašnji okršaj. Prosvjedovali su taksisti, koji su jako iznervirani Uberom
Vidi originalni članak

Mobilna aplikacija, Uber, koja se nedavno pojavila i u Hrvatskoj, već neko vrijeme izaziva bijes taksista iz Toronta. Tvrde da im kradu posao, stoga su i prosvjedovali. Međutim, jedan je prosvjednik gotovo završio s ozbiljnim ozljedama.

POGLEDAJTE VIDEO: Taksista vukao vozač Ubera

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Taksist je htio zaustaviti jednog od nadolazećih vozača Ubera, koji se nije zaustavio, već je nastavio voziti. Taksist se cijelo vrijeme držao za kvaku na vratima i trčao usporedno s njim, no u jednom trenutku, vozač ga je vukao po cesti. Shvativši što čini zaustavio je automobil, no tad je taksist počeo lupati po prozoru i krovu automobila. Vozač se tad odvezao.

Gradske vlasti odlučile su sklopiti sporazum između taksista i Ubera, koji će pogodovati i jednoj i drugoj strani.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • plutarh 11.12.2015.

    hm , sad meni nešto nije jasno - za sve druge djelatnosti i obrte treba neke kvalifikacije, izobrazba , dozvole, kvote, članstvo u cehovskim društvima - a za takvo taksiranje kao što provodi UBER - ne treba ništa ! Čudno. Zašto onda ne bi svatko u svojoj šupi otvorio kafić, u svojoj garaži - mehaničarsku radionicu , kockarnicu, zubarsku ordinaciju, crkvu, zatvor, apoteku,....možemo lijepo sve "liberalizirati" pa " ko jami - jami"

  • alcapone123 11.12.2015.

    hahaah uzima im posao?! Pa?? Takvo je danas tržište i tko može neka otvori,pa nigdje nema zakon da mora biti samo jedan taksist..jedna pekara,jedna banka...itd..šta je tim ljudima,bori se i kraj priče!

  • čarli367 11.12.2015.

    U svakom slučaju koristio bih jeftiniji taxi prjevoz.

Komentiraj...
Vidi sve komentare