To je to što me zanima!

Mladić išao poljubiti djevojku pa je sletio s ceste i poginuo

Okučani: Darko Mijatović (27) trebao je otputovati u Njemačku. Uzrok nesreće je vjerojatno prebrza vožnja. Mladić je na mjestu poginuo. Nije poznato je li bio pijan
Vidi originalni članak

Darko Mijatović iz Dubovca kraj Okučana poginuo je u nedjelju u 1.30 sati u Gornjim Bogićevcima. Golfom se spuštao niz padinu u blagi desni zavoj te mu je vjerojatno proklizao auto. Mladi vozač, u strahu da ne sleti s ceste, naglo je okrenuo upravljač udesno te sletio u kanal i udario u stup. Od siline udaraca stup je popucao, a Golf se omotao oko ostatka koji je virio iz zemlje. Mladiću nije bilo spasa.

Uhvatio sam ga za ruku i zvao, ali nije odgovarao. povikao sam: "Gotovo je", Darkov prijatelj Milan Vučković

- Bili smo u Okučanima u kafiću, slavili smo Darkov povratak u Njemačku jer se u nedjelju trebao vratiti na posao. Dogovarali smo kumstvo jer se ove godine planiram ženiti. Kad smo izišli, njegov brat Josip i ja sjeli smo u moj auto, a Darko u Golf. Rekao je da će otići do djevojke u Novu Gradišku da još malo bude s njom - rekao nam je Darkov najbolji prijatelj Milan Vučković. Pet minuta poslije vidjeli su Golf zabijen u stup.

Na gotovo istome mjestu poginula je sestra Darkove djevojke, kaže Milan Vučković

- Prije malo manje od godine dana Darku je poginuo otac, a prije nekoliko godina, na gotovo istome mjestu na kojem je poginuo on, poginula je sestra Darkove djevojke - kaže Vučković.

U policiji su rekli da je mladić od ozljeda na mjestu preminuo, a uzrok je vjerojatno prebrza vožnja.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • max_comentator 11.01.2011.

    Iskrena sućut obitelji :(

  • ŽeljkaHolovka 10.01.2011.

    RiP :(( iskrena sućut obitelji

  • DejanBilonjić 10.01.2011.

    ovakvog dečka majka samo jednom rodi.....ne ponovljivo....brate počivaj mi u miru

Komentiraj...
Vidi sve komentare