To je to što me zanima!

'Okupirao' šank noćnog kluba: Pijani Grbin pjevao 'Čavoglave'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ja sam pijana budala. Nimalo se ne ponosim time što je bilo, rekao nam je Peđa Grbin (SDP), kojeg je čitatelj 24sata snimio u noćnom klubu u noći na nedjelju
Vidi originalni članak

U Zagori na izvoru rijeke Čikole, grmio je vidno alkoholiziran 35-godišnji Peđa Grbin (SDP). Noć na nedjelju proveo je za šankom pulskog noćnog kluba. Priznaje da je pretjerao jer je i u ponedjeljak bio mamuran.

- Ja sam pijana budala. Nimalo se ne ponosim time što je bilo. Više-manje se sjećam te noći. Najradije bih da se nikada nije dogodila. Još sam mamuran - rekao nam je Grbin, kojega je čitatelj 24sata snimio u elementu.

Grbin se za vikend opuštao s prijateljima u noćnom izlasku. Trudio se zadržati notu kulture pa se između pjesme i razgovora ispričavao gostima kad bi ih nehotice trknuo rukom. Zbog previše alkohola, ovaj dvometraš je teško koordinirao rukama. Omakla mu se i psovka kroz pjesmu.

- Jebo vam pas mater... - prepjevao je u navijačkom tonu pjesmu “Da nije ljubavi”. Thompsonova “Bojna Čavoglave” razgalila mu je srce pa je iz svega grla s prijateljima zapjevao. 
Na ekskluzivnim snimkama s Grbinom je prijatelj koji uz smiješak prati njegov pjev. Grbin nije krio da je zadovoljan posluživanjem pa je u zanosu rekao barmenu: “U ovom svemiru ti si kralj”. Naš poziv ga je iznenadio i posramio, no rekao je da nema što kriti.

Nije se dao sa šanka...

- Ovo nas ne iznenađuje jer Thompson ima fanove u svim političkim strankama - rekao je Thompsonov menadžer Zdravko Barišić.

Čitatelj 24sata opisao je burnu istarsku noć.

- Više od 300 ljudi prodefilirao je te noći klubom. Puljani će znati o kojem je klubu riječ. Nije ovo prvi put da ga vidim ondje tako opuštenog. Znalo mu se zalomiti - rekao je nasmijano naš čitatelj.

Dodao je kako je SDP-ovac pio i pjevao satima. Bilo ga je simpatično vidjeti tako opuštenog. Grbinu pak nimalo nije bilo simpatično doznati da se pridružio “klubu” političara s videosnimkama na koje se ne ponose. Razuzdane izlaske, primjećuju i drugi sugrađani. Neki su ga na to upozorili i na njegovoj Facebook stranici te otkrili poštapalicu kojom ga časte.

- Zbog vašeg nedoličnog ponašanja u javnosti, to jest na javnim mjestima, sada imamo poštapalicu: ‘Pazi leđa, ide Peđa’ - napisao mi je Facebook prijatelj. Grbinu je ovo prvi saborski mandat. Pravnik je po struci koji je od 2006. imao odvjetnički ured u Puli. Iako snimke nije vidio, nije ni pokušao opovrgnuti njihovu autentičnost. Ni jednom riječju nije spomenuo da se radi o njegovu privatnom vremenu koje će trošiti kako on hoće, kao što to radi najpoznatiji kanadski politički “partijaner” Rob Ford.

Gradonačelnik Toronta postavio je “kamen-temeljac” takvim uracima jer je snimljen više puta dok se drogira i opija. Isprva je opovrgavao pa se ispričavao, a na kraju odrješito zaključio: “Bio sam s prijateljima, a što radim u svom privatnom životu s prijateljima, nema nikakve veze s vama”. Bivši zagrebački pročelnik za zdravstvo Zvonimir Šostar 2007. “proslavio” se fotografijama s golom striptizetom.

U javnost su tada iscurile snimke s nagom crnkom koja mu je plesala u krilu i simulirala oralni seks. Šostar se na fotografijama smijao dok su se u pozadini razmahali tamburaši. No nekadašnji bliski suradnik Milana Bandića tada je rekao kako se isprva nije snašao. 

Grbin ide Šeksovim stopama?

Vladimir Šeks godinama je kreirao zakone u ime HDZ-a. Neformalno tu je funkciju preuzeo upravo Peđa Grbin kao jedan od najbližih suradnika Zorana Milanovića. No ovo više nije jedina paralela između Grbina i Šeksa. Šeksa su često anonimno i nekorektno prozivali zbog navodnog uživanja u alkoholnim kapljicama. Priče su toliko daleko otišle da su počeli kružiti i vicevi sa Šeksom u glavnoj ulozi. Jedan od njih išao je ovako: “Zuje dva komarca Saborom. Jedan pita: ‘Koga ćeš ti?’, drugi kaže: ‘Ne znam, ali ti uzmi Šeksa jer ja danas radim’.” Srećom, Grbin je daleko od Roba Forda, gradonačelnika Toronta, koji svojim divljim izlascima i skandaloznim izjavama zabavlja gledatelje na YouTubeu.

Idi na 24sata

Komentari 750

  • KALIMERO 30.05.2015.

    Možda je krivo shvatio značenje Partije, pa mislio da SDP organizira Partije, pa kad tamo drugi pjevaju, zašto nebi i on, pa ipak je največi među njima, sigurno i najglasniji. :)))

  • KALIMERO 30.05.2015.

    Sad će Peđa dobit ispisnicu iz Partije i zabranu odlaska na Partije ;)

  • centarfor 29.01.2014.

    E moj Peđa, sada kad su tvoji otkrili da imaš u sebi nešto hrvatsko, mislim da si otkantao zauvijek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare