To je to što me zanima!

Oluja s jakom tučom u Sloveniji ostavila štetu od 10 mil. eura

Tuča je oštetila ili uništila krovove na 700 objekata koji su provizorno pokriveni plastičnom folijom koje je potrošeno 50-ak tona, kazala je gradonačelnica Mojca Čemaž Stjepanovič
Vidi originalni članak

Olujno nevrijeme s tučom koje je u petak zahvatilo južne krajeve Slovenije izazvalo je velike štete, koje se još procjenjuju, a najveće su u općini Črnomelj čija je gradonačelnica izjavila da je šteta oko 10 milijuna eura, pa očekuju pomoć humanitarnih organizacija, ali i vlade.

SANIRA SE ŠTETA Uništeni krovovi na školama i kućama, razbijeni automobili

Tuča je oštetila ili uništila krovove na 700 objekata koji su provizorno pokriveni plastičnom folijom koje je potrošeno 50-ak tona, kazala je gradonačelnica Mojca Čemaž Stjepanovič.

Pomoć je obećao i premijer u odlasku Miro Cerar, najavivši da će se o pomoći odlučivati još ovaj tjedan.

JAKO NEVRIJEME Ogromna šteta: Tuča veličine teniske loptice porazbijala aute

Zbog oštećenja sa smanjenim kapacitetom rade škole i vrtići na području dijela regije Bele krajine, a rad je zbog prodora vode morala privremeno obustaviti i lokalna tvrtka Igora Akrapoviča, jednog od najuspješnijih slovenskih poduzetnika.

Svi u Črnomelju i okolnim krajevima posebno zahvaljuju vatrogascima koji su brzo reagirali, pri čemu su dobili i potporu hrvatskih kolega iz Karlovačke županije.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • božanstvena_komedija 12.06.2018.

    "Olujno nevrijeme s tučom koje je u petak zahvatilo južne krajeve Slovenije izazvalo je velike štete", ovo je brzo, dogodilo se u petak i već je u ponedjeljak objavljeno :)

  • Frog_Pepe 11.06.2018.

    I uvijek ista shema: tri dana nas prskaju chemtrailsom (promijenili su radno vrijeme nakon podnesene kaznene prijave protiv Kolinde, Plenkovića…) s početkom u 20 sati pa do duboko u noć, a nakon toga - četvrti dan - Haarp proizvede kišu ili tuču i spusti sav taj toksični materijal na zemlju, voćke i crnogoricu (na koju se zalijepe nano čestice) - za planirane ovogodišnje požare.

Komentiraj...
Vidi sve komentare