To je to što me zanima!

Olujićev sin na slobodi, a u pritvoru ostaje diler droge

Frana Olujića policajci su spazili u trajektnom pristaništu u Zadru, gdje je uzimao plastičnu vrećicu od bivšeg nogometaša Josipa Modrića
Vidi originalni članak

Zadarski policajci iz Odsjeka kriminaliteta droga  u utorak navečer uhitili su Frana Olujića (32), sina poznatoga zagrebačkog odvjetnika Željka Olujića. Oko 22 sata spazili su ga dok je u trajeknom pristaništu u Zadru uzimao plastičnu vrećicu od bivšeg nogometaša Zadra i Rijeke Josipa Modrića (30), za što mu je dao neutvrđeni novčani iznos. Policajci su odmah krenuli za Olujićem u trajekt koji je plovio prema Preku na otoku Ugljanu te su kod njega pronašli 7,3 grama kokaina.  Malo prije 1 sat, u Putu Murvice u Zadru, policajci su presreli Modrića, kod kojeg su pronašli oko tri grama heroina i 1800 kuna.
- Ne znam ništa o tome - kratko je komentirao odvjetnik Željko Olujić. Josip Modrić i Fran Olujić oko 19 sati su prepraćeni dežurnom istražnom sucu Županijskog suda u Zadru. On je Josipu Modriću odredio zadržavanje do 30 dana zbog mogućnosti ponavljanja kaznenog djela. Frana Olujića pustio je da se brani sa slobode jer nije bilo elemenata za zadržavanje u pritvoru. Modrićev odvjetnik Gordan Nižić dodao je za Jutarnji list da je policija prema Modriću bila korektna.
Josip Modrić kratko je u listopadu 2007. bio u pritvoru zbog sumnje da je zapalio dva automobila ispred obiteljske kuće zadarskog odvjetnika Davora Buljana. Osim za paljenje automobila, policija ga sumnjičila za paljenje čempresa u dvorištu obiteljske kuće u Petrčanima koja je također u vlasništvu obitelji Buljan. Tijekom istrage tužiteljstvo je odustalo od podizanja optužnice zbog nedostatka dokaza.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • only I 30.07.2009.

    Da se brani sa slobode............ups, a da lape nepoznatog sa jointom ne bi se branoi sa slobode.A to da je koka droga elite, pa svasta, nemoj te se cuditi, pa i sabornici su na crtama,ne svi ali ima ih ........ Bog s nama

  • njonjo 30.07.2009.

    7.3 grama drogi i nije bilo elemenata za zadrzavanje , nije bilo jer mu je tata poznati odvjetnik. Opet nasa banana drzava zasticuje dilere, do kada tako????????

  • aurora73 29.07.2009.

    Eto i takav čovjek se bavi pravom! Naravno da će nać rupa i rupica....

Komentiraj...
Vidi sve komentare