To je to što me zanima!

Omiš: Djevojka (18) pala s motora, napukla joj lubanja

I.G. je zbog prebrze vožnje u lijevom zavoju izgubila nador nad skuterom i pala. Na glavi nije imala kacigu. Prevezli su je u splitski KBC
Vidi originalni članak

I.G. (18) teško se ozlijedila u prometnoj nesreći u petak oko 16.30 sati u mjestu gata kod Omiša. Djevojka je bez kacige vozila skuter Gileru Runner. Zbog prebrze voženje je u lijevom zavoju izgubila nadzor i pala. Motociklisticu su u vrlo teškom stanju prevezli u KBC Split. Ima napuknuće lubanje i krvarenje u mozgu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nemam pojma 03.04.2010.

    nemogu razumit roditelje koji dopuštaju djeci da po malim mjestim voze kako hoče, a još manje policiju koji mogu tu popuniti državni proračun samo da sjede i čekaju

  • cickova 03.04.2010.

    jako si pametna, kaj ces sad, sheban mozak, ode IQ. zbog toga kaj ti se nije kvarila fruizura kacigom. ljudi pa kolko sranja se mora dogodit da se neke stvari shvate, KOLKO?!?!?!? jedan je dosta, i to onaj na vlastitoj kozi!

  • user_39293 03.04.2010.

    Moja blokada stoji na 50 i ne mislim je maknut a bez kacige nisam nijednom krenila. Problem je što neki misle da je kaciga potrebna zbog policije a ne zbog njih samih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare