To je to što me zanima!

On ima 101 godinu: Osudili su ga na 13 godina zbog pedofilije

Britanac Ralph Clarke proglašen je krivim za silovanje i zlostavljanje dviju sestara '70-ih i ranih '80-ih godina, nakon što je ranije priznao da je seksualno zlostavljao njihova brata
Vidi originalni članak

Muškarac u dobi od 101 godine, koji je prošli tjedan postao najstariji Britanac osuđen za neko kazneno djelo, dobio je 13 godina zatvora za niz kaznenih djela pedofilije. 

Umirovljeni vozač kamiona Ralph Clarke proglašen je krivim za silovanje i zlostavljanje dviju sestara '70-ih i ranih '80-ih godina, nakon što je ranije priznao da je seksualno zlostavljao njihova brata i pokušao ga silovati.

Birminghamski kraljevski sud izrekao je Clarkeu 13-godišnju zatvorsku kaznu pošto ga je osudio po više od 20 točaka optužnice. 

Policija je priopćila da je Clarke nastariji Britanac koji je proglašen krivim za neko kazneno djelo u povijesti britanskog pravosuđa, a tužitelji su unatoč njegovoj dobi tražili visoku zatvorsku kaznu zbog težine počinjenih kaznenih djela.

Ovaj pedofil otkriven je kada su sestre, koje su u doba zlostavljanja imale između četiri i 13 godina, vidjele u kolovozu na Facebooku fotografije s proslave Clarkeova 100. rođendana.

Policiji su ispričale da ih je Clarke zlostavljao u svojoj kući u Birminghamu, u kamionu, kao i u šupi koju je imao u dvorištu kuće.

Clarke je pred sudom priznao da je zlostavljao njihova brata, koji je tada išao u niže razrede osnovne škole, a za sestre je rekao da su serijske lažljivice.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 20.12.2016.

    Rekla sam da im je krv zatrovana, jer se zene sa bliskom rodbinom...

  • vozi Miško 19.12.2016.

    Prokleti Facebook.

  • 19.12.2016.

    13 godina ?!? Moj jedini zaključak za ovako blagu kaznu je da ovi što donose ovakve zakone su isto pedofli. Drugog objašnjenja nema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare