To je to što me zanima!

On je bio ona, a ona je bila on: Planiraju se čuvati do braka

Upoznali su se, zaljubili, zaručili... Čuvat će se do braka jer nisu slobodni u svojim tijelima. Otvoreno su progovorili o procesu promjene spola koji oboje prolaze
Vidi originalni članak

Iako su svakodnevno suočeni s uvredama i prijetnjama, zaručeni par otvoreno je progovorio o procesu promjene spola koji oboje prolaze. Vjeruju kako svojom pričom mijenjaju povijest.

Jamie Eagle (20) bila je mladić, a Louis Davies (25) je bio djevojka. Žive u Bridgendu, Wales, i svakodnevno trpe pogrdne komentare. Zlostavljaju ih osobno i putem interneta. Jamie se ne usudi sama izaći iz kuće.

- To je kao sa ženama, homoseksualcima i crncima. Nitko od njih ne bi imao prava da se nisu izborili - rekla je Jamie za The Independent. Oboje znaju da su rođeni u krivom tijelu otkad znaju za sebe. 

- Zapravo nije krivo tijelo, samo dijelovi - dodala je Jamie. Upoznali su se na sveučilištu. Prohodali su prije godinu dana, a zaručili su se u ožujku. Planiraju se čuvati do braka.

- Teško je biti intiman, a nismo komotni u našim tijelima - objasnio je Louis. Jamie je svojoj sestri otkrila da želi promijeniti spol sa 16 godina. Izvrsno je to primila, ali ostalom djelu obitelji trebalo je malo dulje. Već četiri godine živi kao žena. Louis je rekao kako razumije da je njegovoj majci bilo teško jer je ipak rodila kćer. Međutim, danas je svjesna da je izgubila kćer, ali dobila sina.

- Vjerujem da mnogi ljudi miješaju spol sa seksualnom sklonošću. Da pojednostavim: ja sam dečko, a Jamie je djevojka - objasnio je Louis. 

Idi na 24sata

Komentari 206

  • LebronPetrovic 27.08.2013.

    Imala(o) je ružnog muža(ženu), sada ima zgodnu suprugu, a on je katastrofa !

  • Maddog 26.08.2013.

    eutanazirati,,,,,

  • jele112 26.08.2013.

    Samo oni znaju kako je njima! Nek im je sa srećom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare