To je to što me zanima!

Ona je senzacija YouTubea, a iz kuće nije izašla čak 3 godine

Djevojka ima panični strah od vanjskog svijeta, a nakon što je postala popularna u svijetu po svojim obradama, izdala je i prvi singl. U svojoj sobi je napravila studio
Vidi originalni članak

Jemma Pixie Hixon (21) iz Velike Britanije postala je hit na internetu, iako iz kuće nije izašla čak tri godine. Djevojka ima panični strah od vanjskog svijeta, a nakon što je postala popularna u svijetu po svojim obradama, izdala je i prvi singl. Otkrila je kako glazbu radi u malom studiju kojeg je sama napravila u kući gdje živi sa svojim roditeljima. 

Kako javlja Daily Mail, djevojka je prošlog tjedna izdala svoj prvi singl "Never let Go". Glas je snimila sama na laptopu u svojoj sobi, a iskusni producenti su cijelu pjesmu dovršili u profesionalnom studiju. 

- Bilo bi super kada bi ljudi kupili moj singl. Pjesma ima tendenciju dospjeti na top liste, a sve zahvaljujem ljudima koji su mi cijelo ovo vrijeme davali podršku. Bila bi mi velika čast da ovim potezom ohrabrim ostale ljude koji pate od agorafobije - ispričala je Jemma. Djevojka je počela dobivati napadaje panike kada je imala samo šest godina. Cijela situacija je kulminirala kada je imala 16 godina, kada je prestala ići i u školu.

- Kada imam napadaj imam osjećaj da uopće ne dišem te da će mi srce eksplodirati. Zaista imam osjećaj da ću umrijeti - rekla je Jemma. Dodala je kako nije imala razloga za napuštanje kuće nakon što je otišla iz škole te da posljednje tri godine nije bila vani.

Idi na 24sata

Komentari 147

  • krčinec 27.07.2012.

    super je to šta preko interneta ju možemo čuti diljem svijeta

  • user_104449 27.07.2012.

    Nisam shvatio naslov do kraja. Zašto bi netko morao izlaziti iz kuće da postane Youtube senzacija?

  • PaxtonFettel 27.07.2012.

    Ja ne izlazim iz kuce jer kad vidim kakvi smo teski balkanci i seljacine dode mi da pocnem mlatit ljude po cesti/ducanu/plazi/di god, to je horor, odmah zivac na 100

Komentiraj...
Vidi sve komentare