To je to što me zanima!

Ona želi pokloniti 25 oplođenih embrija, ima samo jedan uvjet

Natalie Lovett dugo nije mogla ostati trudna. 'Dizajnirala' je svoju 18-mjesečnu kćer Lexie da bude savršena beba. Pomno je birala donore jajnih stanica i spermija...
Vidi originalni članak

Australka Natalie Lovett (46) sedam godina pokušavala je bezuspješno zatrudnjeti, a onda je odlučila otići u SAD i tamo kupiti jajašca i spermu i 'dizajnirati' si bebu. 

Pomno je birala donore, tražila je da budu visoki i da imaju slične fizičke karakteristike kao ona i da nemaju članove obitelji koji su ovisnici. Lovett kaže da danas ima savršenu 18-mjesečnu kćerkicu Lexie, no nakon umjetne oplodnje u klinici u San Diegu ostalo je još 25 oplođenih embrija, a Natalie je morala odlučiti što će učiniti s njima. 

- Nije dolazilo u obzir da ih uništim. Nikako se ne bih mogla nagovoriti na to. Radije bih da imaju divan dom i odličan život - kazala je za Australian StorySvoje embrije odlučila je pokloniti parovima koji, poput nje, ne mogu imati djece.

Ali ima jedan uvjet. 

Svi koji žele uzeti njezine embrije moraju potpisati ugovor kojim se obvezuju da će se jednom godišnje nalaziti i da će ostati u kontaktu preko privatne grupe na Facebooku. Natalie želi da njezina kćer ima kontakt sa svojom braćom i sestrama i da ima proširenu obitelj. 

Lovett je do sada poklonila tri embrija, a dvije žene su uspjele zatrudnjeti. Natalie se nada da će njezina Lexie imati oko desetero braće i sestara.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • RAMBO_3 16.09.2015.

    Šta joj je trebalo 25 embrija? ? ? no coment

  • boo1506 16.09.2015.

    Kako zna da je/ će biti savršena??

  • mmdms35 16.09.2015.

    Meni ne smeta način. Znanost je napredovala, žena je željela dijete, uspjela je. Zašto ne pomoći drugima, ako mežeš, bez obzira koji način to bio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare