To je to što me zanima!

'Ono što nisam znao, nisam znao, pročitao sam i sad znam'

Ivan Jarnjak je kratko izjavio da nema ništa s pričom o tome da je dva milijuna eura isisano od novca koji je bio namijenjen gradnji sportske dvorane Arena u Zagrebu
Vidi originalni članak

Ivan Jarnjak (HDZ) u četvrtak je novinarima u Saboru kratko izjavio da nema ništa s pričom o tome da su dva milijuna eura koji je bio namijenjen gradnji sportske dvorane Arena u Zagrebu, otišli u HDZ. Naime, Jutarnji list je objavio da je bivši HDZ-ov rizničar Mladen Barišić razotkrio da je novac od Arene isplaćen bivšem glasnogovorniku stranke Ratku Mačeku. Navodno je i Jarnjak, kao bivši glavni tajnik stranke, imao svoju ulogu u isisavanju najveće pojedinačne količine novca za crnu stranačku blagajnu. Novinari su ga upitali je li znao za isivanje novca.

- Ne, nisam znao i to je jedino što mogu reći. Ima puno ljudi koji svašta vele, a ono što ja kažem da nisam znao, znači da nisam znao. Sad kad sam pročitao, to znam – rekao je pomalo nespretno Jarnjak.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • kinezojapanac 21.10.2011.

    Gdje su zubi od gospodina Jarnjaka???? Čovijek je visoko pozicionirana osoba koja direkto utječe u naše živote, a samim tim utjecajem mi ne znamo gdje su mu zubi??? Alo, zašto vidimo zube od predsjednice Kosor i to ih vidimo neprekidno????

  • kinezojapanac 21.10.2011.

    Vrijeđanje ostalih korisnika i njihovih komentara, autora članaka, te izravnih ili neizravnih subjekta članaka. Po čemu ja nekoga vrijeđam ako želim znati gdje su mu zubi?????

  • kinezojapanac 21.10.2011.

    Dali u pravilu broj 8 igdje stoji da se ne smiju spominjati zubi koje nema gospodin Jarnjak? Idem sada odma pročitati pravilo broj 8.

Komentiraj...
Vidi sve komentare