To je to što me zanima!

Opačić: Nemamo inspektora, sedam ih nadzire cijeli sustav

Opačić kaže da se nebriga u Domu za psihički bolesne kod Đakova može tumačiti nedostatkom političke volje, odnosno nezainteresiranošću za sustav socijalne skrbi
Vidi originalni članak

Nažalost, u inspekcijskoj službi radi samo sedam inspektora koji trebaju nadzirati čitav sustav socijalne skrbi u Republici Hrvatskoj, tako da oni reagiraju najvećim dijelom na osnovu određenih pritužbi, na osnovu dojava, jer nemaju dovoljno kapaciteta da rade konstantne nadzore, rekla je resorna ministrica Milanka Opačić komentirajući za tportal kako je moguće da se sedam godina ništa nije poduzelo u vezi Doma za psihički bolesne osobe u Breznici Đakovačkoj. Otkrila je da će se dodatna potpora tražiti od centara za socijalnu skrb. 

Opačić kaže da se nebriga može tumačiti nedostatkom političke volje, odnosno nezainteresiranošću za sustav socijalne skrbi. Njezin prethodnik Darko Milinović na te prozivke nije želio odgovoriti.

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 92

  • dalbon 13.09.2012.

    a i to inspektora sto ih ima ne rade svoj posao i za vrijeme radnog vremena su uglavnom po kavanama i gledaju kako ce koju kunu zaradit sa strane a sve za to jer su slabo placeni da bi se zamjerali ljudima i tako je to u cijeloj drzavi i u svim poslovima

  • zdrawe 13.09.2012.

    sve se to zna godinama i ne vidim razlog da se pokaznjavaju odgovorni..n ocito je tu i gavn problem..to se nesmije tako radit.

  • nemamedoma 13.09.2012.

    ona kuka kako ima premalo inspektora... pa neka ih zaposli... ne znam kako inaće misli srediti kaos u svom ministarstvu?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare