To je to što me zanima!

Opačić: Smijenjena sam zbog revanšizma; Bero: Nije istina!

Nažalost, ovo je loše za stranku. Nitko nije ovisan o nekoj funkciji, ovo je podijelilo Klub, ispada da je demokratskiji HDZ od SDP-a. Sve to ide na njihovu dušu, poručila je Milanka Opačić
Vidi originalni članak

Da, smijenjena sam zbog revanšizma, zbog verbalnog delikta, kazala je Milanka Opačić nakon sjednice Kluba zastupnika SDP-a u srijedu.

- Puno toga je obećano, nažalost ovo je loše za stranku. Nitko nije ovisan o nekoj funkciji, ovo je podijelilo Klub, ispada da je demokratskiji HDZ od SDP-a. Sve to ide na njihovu dušu - poručila je Milanka Opačić, javlja N1 televizija.

Bernardić:  Nikome nije pala dlaka s glave

Novinarima se obratio i šef stranke, Davor Bernardić.

- Nikome nije dlaka pala s glave, nema revanšizma, nitko nije izbačen iz stranke. Zajedno smo zaključili da će ove promjene doprinijeti boljem položaju stranke na terenu. U stranci je normalno da se dogode promjene, a ove će osigurati bolji prepoznatljiviji SDP na terenu - kazao je. 

Bernardić tvrdi da SDP nije podijeljen, a da je normalno da u Klubu SDP-a postoje različita mišljenja.

Podsjetimo, SDP je na sastanku u utorak predložio da se makne Milanku Opačić s mjesta potpredsjednice Sabora, a da na njeno mjesto dođe Siniša Hajdaš Dončić. Osim Opačić, predloženo je i da se Miranda Mrsića ukloni s pozicije predsjednika saborskog Odbora za rad, mirovinski sustav i socijalno partnerstvo.

Idi na 24sata

Komentari 156

  • nijetebriga 28.06.2017.

    Podrska begu beri, nek nastavi kak je poceo.. uskoro ce na red sam doci.. sto Milanovicu nije uspjelo u cetiri godine ovom je u godinu dana... Jos jednom veliko bravo... sa 26% na 22% podrske ide mu ide.. u nekim novim izborima ce ih i platforma prestici☺

  • Bezobraznik 28.06.2017.

    Joj, ovo je predobro :)

  • zof 28.06.2017.

    Ja dobio žuti karton jučer zbog Milanke. Dobio ga jer sam joj rekao što joj je cijeli život bio posao. A posao joj je bio ne raditi ništa, nego se do besvjesti ulizivati šefu SDP-a. Kad je Milanović bio šef Milanka nikad, ali baš nikad nije rekla ni najblažu kritiku za njega. Zato je njoj bilo odlično. Onda je po Milanki u SDP-u bila odlična demokracija. Sad kad je vidjela da to kod Bernardića ne prolazi, krenula, je kritizirati, naricati, kukati.. I sad po Milanki nema nikakve demokracije u SDP-u. A u stvari Milanki je bilo odlično, a sad joj je samo dobro. Ali ona bi da joj cijeli život bude odlično.. Za nerad i ulizivanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare