To je to što me zanima!

Oparin kućni red za turiste: Slobodno pjevajte s klapama

Splitski gradonačelnik objavio je u časopisu Visit Split neobičan uvodni govor za turiste i šaljivo objasnio pravila ponašanja u tom gradu. Oparina pravila tiskat će i na lecima za sve hotele i apartmane
Vidi originalni članak

Po Gradu nemojte šetati bez odjeće, pridružite se klapama u pjevanju, nemojte pokušati objasniti domaćima da bolje od njih igrate picigin. Ovo su samo neka od pravila ‘Oparinog kućnog reda’. Naime, splitski gradonačelnik objavio je u časopisu Visit Split neobičan uvodni govor za turiste i šaljivo objasnio pravila ponašanja u tom gradu. Oparina pravila tiskat će i na lecima za sve hotele i apartmane. 

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • marijan50 07.05.2018.

    Kakve gluposti!

  • GARFILD 06.05.2018.

    Preporučuje li pancirke ?

  • zabiti vlaj 06.05.2018.

    Ajde Opara daj mi odgovor zasto si nama penzionerima skinija 100 kuna socijalne pomoci na penzije ispod 2000 kuna kad si dosao na vlast.Sram te bilo tebe i sve one koji su na celu sa tobom izglasali tu jadnu i bjednu odluku.Muka mi je kad neko spomene slovo O a kamoli kad izgovori tvoje prezime.Dokazali ste koliko ste bjedni i kako trenirate strogocu na najsiromasnijim gradanima grada Splita.

Komentiraj...
Vidi sve komentare