To je to što me zanima!

Opasna igra: Dječak skočio na krov jurećeg autobusa

Dok dječak nestrpljivo čeka autobus snimaju ga prijatelji. Dolazi bus, dječak prelazi ogradu i skače na njegov krov, a zatim s autobusa dolje na cestu
Vidi originalni članak

Na internetskoj stranici Youtube nekolicina učenika iz engleskog Kenta objavila je video kolege koji s nadvožnjaka skače na krov jurećeg autobusa. Kopirajući Toma Cruisea iz filma 'Nemoguća misija', plavokosi dječak na mostu čeka autobus. Nestrpljivo pogledava lijevo i desno dok ga snimaju prijatelji. Dolazi autobus, dječak prelazi ogradu i skače na krov autobusa. Nakon toga skače s autobusa na cestu. Video je zabrinuo mještane Kenta nakon što ga je na Youtubeu pogledalo 2000 ljudi. Neki mještani zatražili su i od policije da istraži slučaj, jer se boje da bi i ostala djeca mogla to pokušati.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Zeljk0 23.01.2010.

    ovo jureće nije trebalo 24h...kad sam pogledao snimku JUREĆI sam ugasio članak = SMEĆE!

  • predsjednik03 23.01.2010.

    HAHA PAZI TI OVE GLUPE KOMENTARE: ekipa se sprda kao - uuu kako autobus juri, aaa skoro ga nisam ni vidio kako je brzo prošao... AJDE FRAJERČINE SKOČITE VI SA TE VISINE NA AUTOBUS KOJI STOJI PA SA TOG AUTOBUSA NA TLO!! koljena bi vam kroz kičmu izletila! jadnici! ja ne odobravam ovog dečka jer to što je napravio je totalno suludo i opasno ali eto svaka mu čast što je to uspio! ja ne bi ni za 10.000€ !

  • direktor 23.01.2010.

    samo nek nesjede na ladnom betonu

Komentiraj...
Vidi sve komentare