To je to što me zanima!

Opasna seksi igra: Nijemac (55) se zadavio u krevetu

Heinz je čekao da žena i djeca odu. Obukao je kožno odijelo, stavio remen oko vrata i vezao ga za krevet. Masturbirao je i u zanosu se zadavio
Vidi originalni članak

Njemica Renate je svojeg muža Heinza W. (55) našla mrtvog u krevetu. Na sebi je imao kožno odijelo, a oko vrata remen kojim se zadavio. Žena je prvo sumnjala na ubojstvo te je tražila od životnog osiguranja supruga 300.000 eura. No sud u Kölnu je zaključio da se njezin muž ubio slučajno dok je uživao u perverznim seksi igricama te presudio da osiguranje ženi ne mora isplatiti novac. Sudac   Jürgen Baack je rekao kako je riječ o "auto-erotskoj nesreći" te da je Heinz sam kriv za smrt jer je bio nespretan.
- Heinz W. je sve pomno isplanirao. Prvo je čekao da žena i djeca odu od kuće, a onda je obukao kožno odijelo. Nakon toga je stavio remen oko vrata i zavezao ga čvrsto za krevet. Nakon toga je počeo dizati i spuštati dio kreveta na kojem mu se nalazila glava. U jednoj je ruci držao upravljač kojim je dio kreveta spuštao i dizao, a drugom sesamozadovoljavao. No u zanosu mu je ispao daljinski upravljač, a krevet se sve više dizao dok se Heinz nije zadavio - objasnio je sudac Baack.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • marinče85 19.11.2009.

    bina10 šta nikad nisi gledala CSI? je, sva se ubojstva/samoubojstva razotkriju jer je sve snimano kamerom. pametno.

  • lepicane 19.11.2009.

    sigurna taktika-svrši ovak ili onak..

  • brangelina 19.11.2009.

    a ti bogca, pa ne znaš se ni samozadovoljavat.... izem ti frajerčinu.... žena ga je sigurno zatekla u krasnoj pozi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare