To je to što me zanima!

Opasno je: Avioprijevoznici obustavili letove prema Izraelu

Izrael je nastavio gađati ciljeve diljem Pojasa Gaze, a navodno je u tim novim napadima ubijeno sedam Palestinaca, od kojih čak pet članova iste obitelji
Vidi originalni članak

Izrael je nastavio gađati ciljeve diljem Pojasa Gaze, a, kako prenose palestinske spasilačke službe, u novim napadima ubijeno je sedam Palestinaca, od kojih pet članova iste obitelji. U isto vrijeme američki i UN-ovi diplomati vode intenzivne razgovore o okončanju sukoba.

Brojni europski zračni prijevoznici odlučili su na nekoliko dana obustaviti sve letove u Izrael zbog napetosti u regiji, nakon što su to ranije tijekom dana učinile američke kompanije. Takva je odluka donesena nakon pada rakete blizu međunarodne zračne luke u Tel Avivu.

Palestinski bolnički izvori navode kako su tijekom 16 dana žestokih izraelskih zračnih i kopnenih napada ubijena 603 Palestinca, većinom civila i uključujući gotovo stotinu djece, dok ih je 3.640 ranjenoIzraelska vojska objavila je da je ubila 183 militanta. 

Rastu žrtve i na izraelskoj strani, a nakon što je vojska potvrdila još dvije pogibije broj ubijenih vojnika porastao je na 27. Od raketa koje Palestinci ispaljuju na izraelski teritorij smrtno su stradala dva civila, objavili su izraelski dužnosnici.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Zmar116 23.07.2014.

    Simpatićne i goloruke Palestince je naoružao MOSSAD,a da bi ih sad mogao istrijebiti...No naoružao ih je raketama koje se bez problema uništavaju u zraku za vrijeme ispaljivanja...Nevjerovatno je kako MOSSAD zna toćno gdje u tuneli,gdje žive viđeniji ćlanovi Palestinske zajednice itd...S obzirom da je MOSSAD dosada izveo veliki broj vojnih operacija daleko van Izraela,ne bih se čudio da onaj avion nije njihovih ruku djelo...Tek toliko da se skrene pažnja dok se radi ovaj GENOCID...

  • conte 23.07.2014.

    simpatični i goloruki palestinci ispaljuju rakete na izraelski teritorij? to mora da je neka greška, pa oni imaju samo praćke, miroljubivi su i iznad svega vole red. stvarno mi nije jasno zašto ih napokon ovi zločesti izraelci ne puste s mirom da ih raketiraju jer ako pogineš od rakete postaješ mučenik, a to je ono što svi želimo, zar ne..?!

  • Zavjesa007 23.07.2014.

    It's only logical.

Komentiraj...
Vidi sve komentare