To je to što me zanima!

Opatija: Učenik nožem napao profesore i kolege?

Prema riječima jednog od zabrinutih roditelja, nekoliko profesora i učenika sakrilo se u dvoranu za tjelesni odgoj i čekalo dolazak policije
Vidi originalni članak

Učitelji, pedagog, psiholog i razrednik morali su pridržati i smiriti I. D. (12), učenika osnovne škole Dr. Andrije Mohorovičića u Matuljima koji je jučer izgubio kontrolu i napao kolege. Roditelji tvrde da je dječak iz petog razreda razbijao po školi, tukao ostale učenike, prijetio nožem i da mu to nije prvi put. Ostala su se djeca prestrašeno skrivala po školskim prostorijama. Na kraju su pozvali policiju. RavnateljicaAstrid Kuzman negira da je problematični đak imao nož, no odlučila je zatvoriti školu do utorka. Želi, kaže, zaštititi djecu dok se situacija ne riješi.
- Riječ je o problematičnom djetetu koje je već prije dvije godine tuklo djecu u školi - ističe ravnateljica. Dječak živi s ocem i ima problema u obitelji.
U ponedjeljak će održati izvanrednu sjednicu učiteljskog vijeća, na koju su pozvani školski odbor, roditeljsko vijeće, Ured državne uprave PG-a, centar za socijalnu skrb Opatija, prosvjetna inspekcija i policija.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • diki 27.10.2007.

    Baarbarela, sve si rekla, osim da ona socijalna služba prima plaću uzalud i da treba izvršiti i smjenu kod njih.

  • bigmama3 27.10.2007.

    Kako bi mu ja zabila dvije tri šamarčine pa bi plakao i molio me da stanem.Ubila bi Boga u njemu

  • mala-crna 27.10.2007.

    istina, žalosno je sve što se kod nas događa. samo bih se osvrnula na barbarellin komentar- u potpunosti se slažem sa svim što je izneseno ali kako ništa u našoj državi ne funkcionira tako ni to! sada bi trebali svi nadležni organi reagirati ali dogoditi se neće ništa jer puno je tu \"Velikih\" koji jedni drugima čuvaju leđa. po struci sam prosvjetni djelatnik koji ne radi u svojoj struci jer nemam VEZU što je na žalost i u prosvjeti izgleda jako bitno tako da čisto sumnjam da će se što dogoditi ravnateljici, učiteljici čiji je prijateljev kum, rođak ili neko sličan zaslužan što je došla na poziciju na kojoj je. grozim se od same pomisli da ću takvim ljudima i ja kroz godinu dvije pustiti svoje djete u ruke da ga nadograđuju i školuju vrline i znanja koja smo im mi roditelji dužni od malih nogu usađivati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare