To je to što me zanima!

Opći kaos na utakmici: Napali djecu i ozlijedili najmanje dvoje

Nakon naguravanja u 77. minuti, igrači su napali nogometaša Slavije te je pomoćni trener tog kluba ušao na teren smiriti dječake. I on je udaren pa su u teren su utrčali mlađi gledatelji i roditelji
Vidi originalni članak

Najmanje dva nogometaša kadeta NK Slavija iz Pleternice ozlijeđena su u tučnjavi u subotu pred kraj utakmice s HNK Željezničarom u Slavonskom Brodu.

Nakon naguravanja u 77. minuti, igrači su napali nogometaša Slavije te je pomoćni trener tog kluba ušao na teren smiriti dječake. I on je udaren pa su u teren su utrčali mlađi gledatelji i roditelji i započeli opću tuču. Nogometaši Slavije i suci pobjegli su u svlačionice, a trener je iznio jednog mladića koji je od udarca pao u nesvijest. Nakon poziva policiji, huligani su se razbježali.

Vodstvo NK Slavije traži HNS da kazne suprotstavljeni klub. Vodstvo Željezničara u nedjelju se ispričalo za incident.

- Kao prvo ispričavam se svima iz NK Slavija iz Pleternice i iskazujem žaljenje zbog ovoga što se dogodilo. Smatram da je podijeljena krivica, ali unatoč tome ovo se apsolutno nije smjelo dogoditi. Na ovim utakmicama mi nemamo policiju, bilo kakvo osiguranje, u biti roditelji te djece bi trebali biti to osiguranje. Kakvu god disciplinska komisija donese odluku, mi ćemo kao klub dodatno kazniti igrače koji su sudjelovali u ovom nemilom događaju. Čekamo zapisnike sudaca koji su sudili na utakmici jer bi oni trebali dati odgovor na pitanje što se uistinu dogodilo - kazao je Vatroslav Stojanović iz Željezničara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Opisao je kako je izgledao cijeli incident.

- Za vrijeme utakmice negdje oko 70-og minuta kada je Željezničar izjednačio na 2:2 osjetila se nervoza na igračima, da bi u jednom trenutku igrač Slavije s brojem 3 došao u sukob s našim igračem broj 9, počeli su se naguravati, u tom trenutku je trener Slavije dohvatio jednog našeg igrača. Bio sam na tribinama i dok sam sišao dolje već je sve izgubilo kontrolu. Na atletskoj stazi je nastala opća tuča u kojoj su sudjelovali neki igrači i njihovi prijatelji navijači s obje strane. Bilo je i roditelja igrača, ali koliko sam vidio oni su pokušavali razdvojiti sukobljene strane jer svatko se bojao za svoje dijete. I sam sam pokušao smiriti situaciju i u tome sam dobio udarac u leđa, ne znam od koga. Žao mi je što se to dogodilo jer ovdje se treba igrati nogomet i promovirati sport, no, čini mi se da je i ovaj slučaj, kao i većina koji se događaju na sportskim terenima, odraz općeg stanja u društvu. Ovo me je jako pogodilo - rekao je Stojanović i najavio svoju ostavku.     

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 02.10.2017.

    Ja sam godinama bio zastitar u 3. i 4. zagrebackoj za pivu i cevape, samo mogu rec da nikad nije bilo dosadno :)

  • alcapone123 02.10.2017.

    primitivni balkanci...

  • Yugonostalgicar 02.10.2017.

    Specifican kraj taj brod i okolica

Komentiraj...
Vidi sve komentare