To je to što me zanima!

Općinu su ovršili zbog duga: Zatvorili su vrtić na Lastovu

Iznos s kamatama prešao je milijun kuna, što je 70 posto izvornih sredstava proračuna. Račun je blokiran, općini su potom isključeni internet i telefon, a od ponedjeljka ne radi ni vrtić
Vidi originalni članak

Vrtić na Lastovu je zatvoren u ponedjeljak ujutro. Tportal piše da je djece predškolske dobi čak nešto više nego prethodnih godina, a problem leži u činjenici da dvije odgajateljice nisu primile plaću puna četiri mjeseca.

Nastavak je to agonije u kojoj se Lastovo našlo prije ljeta, kada je račun Općine Lastovo ovršen zbog izgubljenog sudskog spora koji datira iz 2011. godine.

Iznos s kamatama prešao je milijun kuna, što je 70 posto izvornih sredstava proračuna. Račun je blokiran, općini su potom isključeni internet i telefon, a od ponedjeljka ne radi ni vrtić koji pohađa 24 djece u dobi od tri do sedam godina.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Gastarbeiter_1 17.09.2018.

    Croatia Full of life!

  • ručak 17.09.2018.

    Kad će ovu državu više ovrsiti i zatvoriti?

  • Vlad 17.09.2018.

    Na Lastovu nikako da shvate da nisu više vojna baza i da su hoteli, lokali i ostala djelatnost bili vezani za JNA. Umjesto da nađu investitore za elitni turizam na području vojnih objekata i iskoriste prirodne ljepote oni kukaju za prošlim vremenima. Kada je vojska napustila Lastovo većina objekata je bila nedirnuta. Ja sam bio tamo prije 12 godina i užasnulo me stanje vojnih objekata koji supočetkom 2007. godine razminirani.

Komentiraj...
Vidi sve komentare