To je to što me zanima!

Operirali su curicu, Jelavić čekao s obitelji u bolnici

Zagreb: Curicu (8) koju je autom udario Nikica Jelavić je pri svijesti i nije u životnoj opasnosti. Jelavić je bio u bolnici i čekao vijesti s obitelji
Vidi originalni članak

Djevojčica (8) koju je u Vlaškoj ulici u Zagrebu automobilom udario Nikica Jelavić ima višestruke prijelome lubanje i krvarenje u mozgu. Ona se sestri (32) istrgnula iz ruku kod tramvajskih tračnica i potrčala između kolone vozila.
U ponedjeljak kasno navečer u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj uspješno ju je operirao neurokirug dr. Miroslav Gjurašin, pa je djevojčica, srećom, pri svijesti i nije u životnoj opasnosti. Iz kruga obitelji doznaje se da je curica bolje te da je ocu govorila da je dobro i da ne brine.
Doznajemo da je Nikica Jelavić u više navrata tijekom večeri dolazio u bolnicu vrlo zabrinut i bio tamo sa brojnim članovima obitelji djevojčice koji su vrlo brzo stigli i na bolničkim hodnicima čekali vijesti o njezinu stanju. Jelavić se kod svih liječnika raspitivao kako je djevojčica.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • be yourself 21.09.2010.

    Svjet je definitivno otišo u ku... kad nam je ovaj čovjek postao dobrotvor.

  • bmtina 21.09.2010.

    čestitke gospodinu jelaviću. ovako postupa svako tko ima ljudskosti u sebi, bez obzira na položaj u društvu, bio kriv ili ne.

  • CHUPACHABRA 21.09.2010.

    los kokain se koristi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare