To je to što me zanima!

Sirijci kažu da su srušili dvije izraelske letjelice, Izrael pobija

Izraelska izviđačka letjelica i dron srušeni su iznad Golanske visoravni, objavila je sirijska vojska u priopćenju u kojem se navodi da su letjelice srušene nakon izraelskih napada na Siriju...
Vidi originalni članak

Sirijske su snage bespilotnu izviđačku letjelicu i dron srušili u zračnom prostoru Sirijie, iznad Quneitre, jedne od 14 sirijskih pokrajina. Bio je to odgovor na izraelske vojne napade na ciljeve na Golanskoj visoravni, objavila je sirijska vojska. 

U svojem službenom pripopćenju izraelska je vojska objavila da nije srušena ni jedna njihova letjelica, ali da su postojali pokušaji. Prema službenom Izraelu, dvije su rakete ispaljene na izraelske letjelice, ali su obje promašile. 

Prije neko sati jedna je raketa ispaljena iz Sirije pala na izraelski dio Golanske visoravni, a glasnogovornica izraelske vojske objavila je kako se najvjerojatnije radi o slučajno ispaljenoj raketi čiji je pravi cilj zapravo bio unutar Sirije. Unatoč tome, Izraelci su odgovorili granatiranjem artiljerijskih pozicija sa sirijske strane. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • džep 16.09.2016.

    Židovi imaju 200 atomskih bombi kaže Kolin Pauel.

  • mariocalabrese 13.09.2016.

    Treba zidovima i Amerima hebat mamu svuda se petljaju,

  • Zagi_Dr 13.09.2016.

    Ja bi to drugačije sredio sa Izraelom, ili ćete prestati se miješati u mojoj zemlji ili ja dajem protuzračno i protuoklopno oružje Palestincima, svaka granata ili dron jedan komad palestincima

Komentiraj...
Vidi sve komentare