To je to što me zanima!

Opet izabrali Jasnu Omejec za predsjednicu Ustavnog suda

Osim Omejec kojoj su potvrdili mandat na čelu Ustavnog suda, njenom zamjenicom, na prijedlog same Omejec, izabrana je sutkinja Snježana Bagić
Vidi originalni članak

Jasna Omejec će i nakon 12. lipnja kada joj ističe mandat obavljati dužnost predsjednice Ustavnog suda. Odluka je to njenih kolega koji su joj na jučerašnjoj sjednici potvrdili još jedan mandat.

Osim Omejec kojoj je potvrđen mandat na čelu Ustavnog suda, njenom zamjenicom, na prijedlog same Omejec, izabrana je ustavna sutkinja Snježana Bagić. 

Mandat imenovane zamjenice predsjednice Ustavnog suda Republike Hrvatske, kao i u slučaju Omejec, započinje 12. lipnja 2012. Bagić je na mjestu zamjenice predsjednice suda zamijenila suca Alda Radolovića.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • PredstavnikIzvanzemaljaca 07.06.2012.

    Nažalost u Hrvatskoj neće biti promjena sve dok osobe koje vladaju, upravljaju ovim narodom nažalost ne umru prirodnom smrću. Jedini problem je što se dobro brinemo o njima tako da ih se nećemo tako brzo rješiti... Očekivati neke drastične promjene od ljudi koji se po ponašanju, izgledu, načinu na koji žive ne razlikuju od dosadašnjih vladara je vrlo NAIVNO... Ovo je STRAŠNO.....

  • ribić2 06.06.2012.

    I ta institucija je jako nepotrebna, troši dragocjeno vrijeme, napinje prenapregnute živce i koristi novac, koji bi se puno humanije i svrsishodnije upotrijebio u Kljajičevoj.

  • zvrcko 06.06.2012.

    Ova je ekipa odlična. Presude dobro dođu u zagrobnom životu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare