To je to što me zanima!

Opet urušavanje, propala zgrada tvornice N. Dimić

Zagrepčani su promatrali kako propada jedna od tri zgrade bivše tvornice u Erdodyevoj ulici pored koje je gradilište Splićanina Željka Keruma
Vidi originalni članak

Zgrada je nestala u manje od pet minuta. Jela sam kad je počelo tutnjati. Prvih 20 minuta se nije ništa vidjelo od dima, rekla je jučer šokirana Jelena Blažević (57), stanarka Erdedijeve ulice u Zagrebu. Nakon kratera u Kupskoj i klizišta na Črnomercu, u Zagrebu je kolabirala još jedna građevina. Dijelovi bivše tvornice tekstila “Nada Dimić”, inače spomenika nulte kategorije, rušili su se jučer dva puta. Prvi dio zgrade srušio se oko 14.40 sati, a drugi oko 18 sati. Stanari su, kao i prvi put, čuli lomljavu drvenarije i pucanje stakla. Policija je na njihov poziv sve pregledala te obećala da će dežurati cijelu noć. Teren su obišli i građevinski inspektori.
Stanari tvrde da je za nesreću kriv Željko Kerum, investitor i izvođač radova na gradilištu poslovne zgrade u kompleksu “Nada Dimić”. Tvrde da njegovi radnici nisu osigurali rupu koja se zadnjih dana napunila kišnicom. Kerumu je prije više od godinu dana odvjetnik Anto Nobilo prodao cijelo zemljište bivše tvornice.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mrak23 02.10.2007.

    Kerumov bahatluk je nevjerojatan. Dok ne završi u reštu nastavit će s izgradnjom bez dozvola, platit kaznu i svima se nasmijati u lii.e

  • bazuka 02.10.2007.

    svaka cast citateljima dobre fotke

  • miro333 02.10.2007.

    LOL... pa taj zagreb je malo u ku... zadnjih par dana? alo rusenja, pa poplava, ma malo Mamića, pa opet poplave, pa opet rušenje... Sad je vrijeme da Bandić prestane cugat vodu okolo nego da vidi sta mu se dogdja sa gradom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare