To je to što me zanima!

Opet vozio odojakmobil: Tisuće Zagrepčana slavile na ulicama

Navijači u cijeloj Hrvatskoj proslavili su srebrnu medalju iz Rusije baš kao da smo osvojili zlato. Policija navodi da se na Trgu bana Jelačića okupilo oko 35.000 ljudi, a nisu evidentirali niti jedan incident
Vidi originalni članak

Nakon ovakvog prvenstva nitko nije mogao mirno proslaviti naš najbolji rezultat na Svjetskom prvenstvu. Puni ponosa zbog veličanstvenih rezultata, hrabre borbe i brojni su Zagrepčani u nedjelju navečer izašli na ulice koje su doslovno bile blokirane u cijelom gradu kako bi proslavili sjajan rezultat. 

Na glavnom zagrebačkom trgu bana Josipa Jelačića se prema procjenama zagrebačke policije okupilo oko 35 tisuća ljudi, a i nakon završetka utakmice, koja je završila 4:2 u korist Francuske, građani su u "kockastim" dresovima, ogrnuti zastavama, uz baklje i pjesmu slavili najveći uspjeh u povijesti hrvatskog nogometa.

Pritom, neki su se i "okupali" u fontanama, a sudeći prema živosti koja vlada u gradu, proslava će se protegnuti i duboko u jutarnje sate prvog radnog dana u tjednu.

Utakmica se pratila i u brojnim zagrebačkim kafićima, a velik broj građana je i nakon utakmice u automobilima kružio ulicama, te uz trubnjavu, glazbu, istaknute zastave i šalove pozdravljao podvig hrvatskih nogometaša, a kako se doznaje od zagrebačke policije, pritom nije evidentiran niti jedan incident. 

Kao i za ranijih utakmica, kad je stigao do centra Zagreba, automobil u kojem se pekao odojak i nakon finala je bio u 'akciji'.

Finalna utakmica pratila se u cijeloj državi, a iako su brojni završili u suzama, one su bile pune ponosa zbog naših nogometaša koje ćemo dočekati u ponedjeljak. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 2 x general 16.07.2018.

    a sada postaviti pitanje političarima što su oni osvojili i napravili za tih četvrt stoljeća????

  • 16.07.2018.

    A danas nastavljamo slaviti....🍸🎶

  • domoljub029 16.07.2018.

    Nezaboravna Rusija,,bilo je veličanstveno,,,svi smo bili kao jedan,,,Hrvatska,Hrvatska

Komentiraj...
Vidi sve komentare