To je to što me zanima!

Opet zapečatili hotel Libra, bit će zatvoren do kraja postupka

U hotelu Libra u Senju trenutačno boravi 55 gostiju. Moraju napustiti hotel do podneva. Međutim, grupa Austrijanaca je na cjelodnevnom izletu na Plitvicama
Vidi originalni članak

Nešto iza 9 sati poreznici su počeli pečatiti hotel Libra u Senju, drugi puta ove godine i opet u kolovozu. Najavili su kako će ostaviti otvoren samo požarni izlaz. U hotelu trenutačno boravi 55 gostiju, velika grupa Austrijanaca, Nijemci i domaći gosti koji će do podneva morati napustiti hotel. Međutim, Austrijanci su na cjelodnevnom izletu na Plitvicama pa nije jasno kako će iznijeti njihove stvari. 

Libra se zatvara zbog duga od 800.000 kuna. U poreznom rješenju piše kako će biti zatvoren do kraja prekršajnog postupka, piše Večernji list

Vlasnik Milivoj Matičić tvrdi da je to staro dugovanje, a za ovu godinu su plaćene sve obveze poreza i doprinosa. Nisu mu dozvolili reprogram dugovanja ni zahtjev za predstečajnom nagodbom jer je otvoren prethodni stečajni postupak zbog kojeg nije bilo zakonski moguće ni podmiriti dugovanje Poreznoj upravi jer bi se time pogodovalo jednom od vjerovnika.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • General Lee 08.09.2013.

    Zafužio se kod kamatara pa sada ne može plaćati na dvije strane.

  • dadili 31.08.2013.

    ne samo hotel već i gazdu sa jatacima koji su ga dosad skrivali od porezne uprave...

  • POTPEC 30.08.2013.

    Slažem se sa zatvaranjem hotela, ali kada če isto raditi i ostalima (konzumu, kerumu i da ostale ne nabrajam. Ima ih dosta.).

Komentiraj...
Vidi sve komentare