To je to što me zanima!

Opkolili ih: Migranti se u Rijeku dovezli taksijima iz Zagreba?!

Kada su ih sve procesuirali odvezli su se, pretpostavljam prema stanici. Iz razgovora sam naučuo da se radi o sirijskim migrantima, kazao nam je očevidac
Vidi originalni članak

Neuobičajen prizor odvijao se u ponedjeljak u prolazu dvaju zgrada između Rive i Adamićeve ulice između 12.30 i 13 sati.

- Izašao sam na pauzu zapaliti cigaretu kada sam ispred sebe ugledao policiju kako je opkolila dva zagrebačka taxi vozila. Potom su sa zaštitnim rukavicama na rukama izvodili muškarce iz taxija, jednog po jednog i pratili ih u "maricu". Kada su ih sve procesuirali odvezli su se, pretpostavljam prema stanici. Iz razgovora sam naučuo da se radi o sirijskim migrantima - kazao je djelatnik restorana nedaleko kojeg se sve odvijalo. 

Iz PU primorsko goranske potvrdili su opisani događaj. 

- Radi se o sedmorici stranih državljana nad kojima je u tijeku obrada nakon koje će biti procesuirani prema odredbama zakona o strancima - kratko su kazali iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 129

  • Josip Joe Milovich 18.09.2018.

    Ja bi ih samo pitao od koga bježe sad kad Assad pobjeđuje?

  • icyice 18.09.2018.

    U Zagrebu, zapadni dio grada se uređuje kuća na tri kata u kojoj će živjeti 20-ak "migranata", ali o tome se šuti ! Tko ne vjeruje, neka dođe u Gajnice blizu stanice od vlaka i vidjet će. Tko je njima dao taj prostor umjesto sirotinji i našim beskućnicima, ne znam. Da su u pitanju žene i djeca, ajde, ali tamo naseliti 20 mužjaka u punoj radnoj snazi je van pameti. Hoće li biti problema, napada na žene i slično, ostaje tek vidjeti. Ali da mi je svejedno, kao i ostalim stanovnicima kvarta, nije !

  • nori 🖖 18.09.2018.

    Šetaju nam po državi i ulaze kako žele

Komentiraj...
Vidi sve komentare