To je to što me zanima!

Opljačkali trgovinu u Kašini, a onda se zabili u policijski auto

Policajci su im prepriječili put svojim autom te je jedan policajac izašao iz auta i dao im znak da stanu. Oni su se na to oglušili te su se prednjim krajem auta zabili u prednji kraj policijske Škode
Vidi originalni članak

Sesvetska policija uhitila je u ponedjeljak navečer dva razbojnika (42 i 38 godina) koji su se nakon pljačke trgovine namjerno autom zabili u policijski auto.

Razbojnici su oko 20.50 sati u Kašini opljačkali trgovinu Trgostil. Pritom su gurnuli zaposlenicu (47) te je lakše ozlijedili. Uzeli su još neutvrđenu količinu novca i pobjegli.

U bijegu ih je primijetila policijska patrola te su krenuli za njima. Razbojnici su došli do Ulice Novi put te ondje sjeli u Mercedes. Policajci su im prepriječili put svojim autom te je jedan policajac izašao iz auta i dao im znak da stanu. Oni su se na to oglušili te su se prednjim krajem auta zabili u prednji kraj policijske Škode. U pokušaju gaženja policajaca jedan policajac ispalio je hitac prema braniku Mercedesa.

Uspjeli su svladati razbojnike te ih odvesti u postaju na ispitivanje. Istraga je u tijeku. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • stari mudrac 25.10.2017.

    je li to ista ona ekipa koja je čupala bankomat sajlom zakvačenom za kamion, pa ga šlepali i ostali bez goriva?!?!

  • Zavrzojle 24.10.2017.

    A budala.A je to.Haha.Šabani

  • billi Galeb 24.10.2017.

    i oni u lupeštini a voze "mrcedes" sad bi udrija glavom u zid koji likovi nego ima jedan stari vic o Muji i Hasi ...Mujo i Haso krali kukuruze i Haso ce strazariti, a Mujo ce krasti. Kad dolazi policajac i upita: -Kako se ti zoves? -Haso. -Dobro, Haso, sta ti radis ovde? -Izmisljam pesme! -Daj da cujem koju. - odgovori policajac -Zeleni se vinograd, zeleni se trava, Mujo sagni se, vidi ti se glava! ...tako i ove dvije budaletine kradu :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare