To je to što me zanima!

Opljačkali dvije poslovnice za otkup zlata, uzeli 32.000 kuna

Zagreb: Gotovo u isto vrijeme, u petak oko 18 sati, pljačkaši su upali u poslovnicu Auro domus u Sesvetama, dok je jedan muškarac opljačkao Argentum u Vlaškoj
Vidi originalni članak

Pljačkaši su u petak poslijepodne iz dvije poslovnice za otkup zlata u Zagrebu ukrali ukupno oko 32 tisuće kuna u nakitu i novcu.

Oprosti, ali daj mi sav novac i zlato. Nemoj se bojati, sve će biti dobro - rekao je pljačkaš zaposlenici Argentuma 

Dvojica muškaraca, starosti oko 20 godina, upala su maskirani sa šilt kapama u petak oko 18 sati u poslovnicu tvrtke Auro domus u Ulici Jakova Gotovca u Sesvetama. Jedan je imao pištolj i zaprijetio zaposlenici I.I.(26). Odnijeli su oko 17.000 kuna vrijedan plijen u novcu i nakitu.

U gotovo isto vrijeme opljačkana je Argentum poslovnica u Vlaškoj ulici. Muškarac maskiran kapuljačom i sunčanim naočalama zaprijetio je pištoljem zaposlenici M.J. (20).

 - Oprosti, ali daj mi sav novac i zlato. Nemoj se bojati, sve će biti dobro - rekao je pljačkaš zaposlenici prije nego mu je predala novac i zlato u vrijednosti oko 15.000 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sesveselni 04.03.2012.

    necude me te placke po hrvatskoj a sta je narodu drugo preostalo , tako da te ljude opce neosudjujem ako nisu narkomani ili tak nesto, ljudima nepreostaje nista drugo !!!!!!

  • konjina 03.03.2012.

    sorry a gdje su slike sa nadzornih kamera da pomognemo

  • abava 03.03.2012.

    Strašno........ što nije bilo više!

Komentiraj...
Vidi sve komentare