To je to što me zanima!

Opljačkao trgovine i trafiku na splitskom području: Upadao i djelatnicima prijetio pištoljem

U sklopu istraživanja je provedena pretraga stana u Solinu u kojem je policija pronašla pištolj koji je pljačkaš koristio u tri kaznena djela
Vidi originalni članak

Splitska policija je završila istragu nad 31-godišnjakom iz Solina koji je u Splitu, Kaštel Kambelovcu i Kaštel Lukšiću počino tri pljačke i to tako što je u jednoj trafici i dvije trgovine zaposlenicima prijetio pištoljem.

Provedenim istraživanjem je utvrđena sumnja kako je dana 9. veljače prošle godine oko 21.30 sati u Splitu ušao u prostor trafike gdje je prišao djelatniku i prijeteći pištoljem zatražio novac. Otuđio je nešto više od pet tisuća kuna. Također se sumnjiči kako je dana 26. siječnja 2021. godine nešto prije 20.00 sati u Kaštel Kambelovcu, ušao u prodavaonicu gdje je prišao djelatnici na kasi zatraživši cigarete a kad je dohvatila cigarete i otvorila kasu izvadio je pištolj i zaprijetio tražeći novac. Utvrđeno je kako je otuđio 3590 kuna. 

PRUŽAO OTPOR PRI UHIĆENJU Prijetio pištoljem i opljačkao automat klub u Zagrebu, za par minuta ga ulovili nasred ceste

Dana 5. veljače prošle godine oko 20.20 sati u Kaštel Lukšiću ušao je u prodavaonicu gdje je na isti način prišao pultu blagajne i zatražio cigarete od djelatnice da bi potom izvukao pištolj i prijeteći zatražio da mu preda novac. Kada mu je djelatnica rekla da nema novca, 31-godišnjak je pištoljem udarao po registar kasi prijeteći i dalje da mu preda novac. Otuđio je 2800 kuna, objavila je policija.

U sklopu istraživanja je provedena pretraga stana u Solinu te je pronađen pištolj koji je koristio u ovim kaznenim djelima. Protiv 31-godišnjaka je podnijeto posebno izviješće nadležnom županijskom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mortus 25.01.2022.

    "Preplivaj mokre pločnike, provali u sve trafike, protrči kroz sve izloge"

  • xnet0822 25.01.2022.

    Taj lopov je očito na teškim drogama

  • no sleep 25.01.2022.

    Trafiku😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare