To je to što me zanima!

Opljačkao trgovinu u Novoj Gradiški, policija ga brzo našla

Nepoznati je muškarac, izvijestila je PU brodsko-posavska, oko 15 sati maskiran ušao u trgovinu, te je uz prijetnju oružjem od zaposlenice uzeo novac iz dnevnog utrška, više stotina kuna, i pobjegao van
Vidi originalni članak

U Policijskoj postaji Nova Gradiška u srijedu 30. svibnja popodne, nešto iza 15 sati, zaprimli su dojavu o počinjenju kaznenog djela razbojništva u jednoj trgovini na području grada Nova Gradiška. Nepoznati je muškarac, izvijestila je PU brodsko-posavska, oko 15 sati maskiran ušao u trgovinu, te je uz prijetnju oružjem od zaposlenice uzeo novac iz dnevnog utrška, više stotina kuna, i pobjegao van. Prodavačica nije ozlijeđena.   

Odmah po zaprimljenoj dojavi policijski službenici su krenuli u intenzivnu potragu za počiniteljem, te su ga već iste večeri, oko 20.30 sati, uhitili i priveli. Utvrđeno je da se radi o 31-godišnjaku, doznajemo, s novogradiškog područja, nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje. Policajci su kod osumnjičenog pronašli opljačkani novac i vratili vlasniku trgovine. Protiv 31-godišnjaka policija će podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • domoljub029 02.06.2018.

    sttrawično,u zatvor s njim na barem 40g

  • PRAVILO BROJ 8 01.06.2018.

    mozda je trebao za put u irsku

  • PRAVILO BROJ 8 01.06.2018.

    bu taj dobil vise neg nadan,ivo,zdravko i miki

Komentiraj...
Vidi sve komentare