To je to što me zanima!

Oporavak: Ostojiću se blago poboljšalo zdravstveno stanje

Priopćenje Vlade; Zdravstveno stanje potpredsjednika Vlade i ministra unutarnjih poslova je u daljnjem blagom poboljšanju. Nastavlja se intenzivno liječenje
Vidi originalni članak

Zdravstveno stanje potpredsjednika Vlade i ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića je u daljnjem blagom poboljšanju. Nastavljaju se postupci intenzivnog liječenja. O eventualnim promjenama stanja  javnost će biti pravodobno izviještena, piše u priopćenju koje je Vlada u utorak oko 16 sati poslala medijima. 

Podsjetimo, ministar Ranko Ostojić liječi se na Rebru. Dijagnosticirana mu je gnojna upala na vratu te je operiran. Stanje mu se zakompliciralo zbog sepse

Idi na 24sata

Komentari 173

  • pčela 23.07.2014.

    Što više sudjelujem u komentiranju sve sam više uvjeren da u grupi ADMINA ima dosta pripadnika LGBT zajednice muške populacije!

  • Vjerujem_1 23.07.2014.

    Drago mi je da se stanje popravlja. Bogu hvala!

  • dazoh 22.07.2014.

    Pa kakvi su to ljudi koji ovako komentiraju bolest jednog čovjeka ? Na jednoj strani glume krščanstvo, da glume jer sa ovakvim stavom nisu krščani, da bi na drugoj strani pokazali svu bijedu svoje osobnosti .Koji ih to ideali vode u ovakvu mržnju?Sramota !

Komentiraj...
Vidi sve komentare