To je to što me zanima!

Oporba: Vladin plan investicija je neuspješan i neprihvatljiv

Lesaru je neprihvatljivo što se više od 90% investicija temelji na novom zaduženju, a Šuker drži da je krajnje vrijeme za uzbunu jer Vlada nastavlja neuspješnim putem
Vidi originalni članak

Vladino Pokretanje novog investicijskog ciklusa u Hrvatskoj u razdoblju od 2012. do 2015. godine komentirali su zastupnici u Saboru. Laburist Dragutin Lesar je zgrožen.

- Na naslovnoj stranici ovog programa piše: 'Ništa nismo obećali'. Iz strukture planiranih investicija vidljivo je da se preko 90 posto temelji na novom kreditnom zaduženju, očito na inozemnom tržištu, što je gotovo neprihvatljivo. - kaže Lesar.

Ivan Šuker (HDZ) kaže kako Vlada nastavlja putem koji se već pokazao kao neuspješan.

- Sad je već krajnje vrijeme za uzbunu, jer oni to ne mogu realizirati sljedeće godine - smatra Šuker te dodaje kako proces osiguravanja sredstava za financiranje javnih natječaja i svega ostalog traje predugo.

Vinković: Od tih investicija neće biti ništa

Ništa manje skeptičan nije ni Zoran Vinković (HDSSB).

- Od tih investicija na kraju neće biti ništa, osim prodaje Hrvatskih autocesta, odnosno davanja u koncesiju - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • sonjabik 09.12.2012.

    G. Lesar! Vidim nezadovoljni ste s vladinim planom. Ok. Vi predložite i napišite promemoriju vašeg pogleda rješenja problema. Onda ću Vam priznati kritike koje su "sa" ili "bez "osnova.

  • Ray Barone 06.12.2012.

    Ajde Lesaru zasuči rukave i pokaži konačno nešto konkretno...dosta je bilo laprdanja...

  • WOMANIZER 06.12.2012.

    ma nemate vi nitko ideja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare