To je to što me zanima!

'Oprala' ga kiša: Obama je prekinuo govor zbog oluje

Chicago: Barack Obama poručio je okupljenim ljudima da se sklone na sigurno zbog munja i jake kiše. Htio je nastaviti govor, ali se oluja nije smirila
Vidi originalni članak

Predsjednik Barack Obama je na obilježavanju Dana sjećanja trebao govoriti pred okupljenim ljudima na groblju Abraham Lincoln kod Chicaga. Popeo se s kišobranom za govornicu unatoč jakoj oluji. No ubrzo je odustao od govora.
- Saslušajte me svi! Malo smo zabrinuti zbog munja oko nas. Nije sigurno dok smo svi ovdje izloženi oluji. Znam da smo se okupili kako bi odali počast poginulim sunarodnjacima, ali predlažem da se sklonite u svoje automobile. Ako oluja prestane u sljedećih 20 minuta ponovno ćemo se naći ovdje - obavijestio je Obama ljude. Američki predsjednik posebno se zabrinuo za djecu u publici te zamolio ljude da se sklone na sigurno. Vrijeme nije bilo naklonjeno Obami pa su njegovi savjetnici odlučili odgoditi govor jer se oluja nije smirivala. Obama je ranije na groblju položio vijenac, dok je potpredsjednik Biden počast vojnicima odao na groblju Arlington.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • awb001 01.06.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • d-u-nj-a 01.06.2010.

    ...to je pravi predsjednik...sam si drži kišobran... :))

  • glupavi 01.06.2010.

    koja je on lutka....toliko \"špagica\" ga pokreče da je to strašno.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare